Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, szokott titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, szokott titeket zavarni, ha a munkahelyen megbeszélitek kinek milyen volt a hétvégéje a családdal, gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Ha ilyen beszélgetések vannak, mit mondtok? Outoltatok a munkahelyeteken? Engem ezek mindig feszélyeznek. Meg amikor ha valamelyik kollégának gyereke születik, akkor elvárás, hogy mindenki adjon X összeget, amiből valami baba ajándékot tudnak venni. Más hogy van ezzel?

szept. 23. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Céges közös ajándékvásárlás mindig is volt és lesz. Ez egy dolog.

De mi baj azzal, hogy mindenki elmondja milyen volt a hétvégéje?

Lehet, hogy a sokgyerekes, szarrá nyúzott anyuka/apuka meg arra irigy, hogy valakinek nincsenek olyan megterhelő kötelezettségei

szept. 23. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk érdekes módon a családosok legtöbbször hétfőn panasznapot tartanak. A feleségek, gyerekek, anyósok, stb viselt dolgait beszélik ki és panaszkodnak, hogy nem volt nyugtuk és mennyi pénz ment el.

Ezt csinálja a 26 évestől kezdve a 61 évesig szinte minden férfi.

Ketten vagyunk melegek, mi csak hallgatjuk ezt és csodálkozunk.Mi nem tudunk mit szólni,beszámolni,mert egyikünknek sincs társa.

szept. 23. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem. Annyit tudnak, hogy van párom. Szoktam mesélni, hogy párommal vagy barátok hogyan vagyunk.
szept. 23. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kollégákat jobban érdekli az Én hétvégém, kicsit színesebb.

Örölnek nem ugyanazokat zsúros történeteket hallják.

Én meg rá is pakolok a sztorira

Nős apuka, tini kezdő, hármas

Pár csere, igen változatos.

szept. 23. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

De tudják rólatok? :)

szept. 23. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudják rólam, mivel rákérdeztek,hogy mi van se család,se gyerek.Illetve 40 feletti nők bepróbálkoztak, nekik is megmondtam,hogy kocc a nőknek,de azonnal.

A másik srác is elmondta. És érdekes, egyikünket sem piszkálnak,sőt sokkal normálisabbak azóta.

Az viszont érdekes, hogy minden családos panaszkodik hétfőn és van olyan is, akik munka után csavarog, csak ne kelljen még hazamennie. Szomorú dolog ez nagyon...

# 2

szept. 24. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!