Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szokott titeket zavarni, ha a munkahelyen megbeszélitek kinek milyen volt a hétvégéje a családdal, gyerekekkel?
Céges közös ajándékvásárlás mindig is volt és lesz. Ez egy dolog.
De mi baj azzal, hogy mindenki elmondja milyen volt a hétvégéje?
Lehet, hogy a sokgyerekes, szarrá nyúzott anyuka/apuka meg arra irigy, hogy valakinek nincsenek olyan megterhelő kötelezettségei
Nálunk érdekes módon a családosok legtöbbször hétfőn panasznapot tartanak. A feleségek, gyerekek, anyósok, stb viselt dolgait beszélik ki és panaszkodnak, hogy nem volt nyugtuk és mennyi pénz ment el.
Ezt csinálja a 26 évestől kezdve a 61 évesig szinte minden férfi.
Ketten vagyunk melegek, mi csak hallgatjuk ezt és csodálkozunk.Mi nem tudunk mit szólni,beszámolni,mert egyikünknek sincs társa.
Kollégákat jobban érdekli az Én hétvégém, kicsit színesebb.
Örölnek nem ugyanazokat zsúros történeteket hallják.
Én meg rá is pakolok a sztorira
Nős apuka, tini kezdő, hármas
Pár csere, igen változatos.
Igen, tudják rólam, mivel rákérdeztek,hogy mi van se család,se gyerek.Illetve 40 feletti nők bepróbálkoztak, nekik is megmondtam,hogy kocc a nőknek,de azonnal.
A másik srác is elmondta. És érdekes, egyikünket sem piszkálnak,sőt sokkal normálisabbak azóta.
Az viszont érdekes, hogy minden családos panaszkodik hétfőn és van olyan is, akik munka után csavarog, csak ne kelljen még hazamennie. Szomorú dolog ez nagyon...
# 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!