Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy hetero haverod aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hetero haverod aki bejön,bebaszva aludna melletted kihasználnád az alkalmat, hogy megnézd a farkát?

Figyelt kérdés

szept. 22. 03:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Simán megnézném a farkát és a seggét is. Meg is fognám illetve meg is simizném.

Sőt....

szept. 23. 12:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Rá marnék
szept. 23. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemár, tényleg ilyenek vagytok? :O Nem erősebb a barátság?
szept. 27. 00:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg barátom akkor nem nézném meg,mert a barátság nem erről szól.
szept. 28. 00:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen szitu, én meg is fogtam neki, aztán elkezdett felállni a farka.
okt. 16. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
21%
Először is, nem vagyok meleg, de van egy meleg haverom. De ha ilyet csinálna, letörném a kezét, és a hátába állítanám. :) Talán még jogi ügyet is csinálnék belőle. De az garantált, hogy soha többet a társaságba be nem tehetné a lábát. Nyilván, van olyan kapcsolatunk, hogy bízok benne annyira, hogy nem tenné meg, illetve a farkam még nem mondta, hogy szeretné megnézni, amit nyilván nem mutatnék meg neki, de mivel lábfétise is van, azt simán megengedtem, hogy megnézze, és megfogdossa. Azt is elfogadta, hogy nyalni már nem engedem. De úgy gondolom, van benne annyi gerinc, hogy azt sem tenné meg. Egészséges ember tiszteletben tartja a másik felet, főleg a barátját. Egy másik, talán bi, de feleséggel rendelkező haverom szokta néha részegen a csajok seggét meg a pasik farkát fogdosni, de miután nyomatékosítottam benne, hogy szar lesz törött kézzel törölni a véres orrát, rólam leszállt. :D
okt. 16. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
En le is szoptam. Ehy masik alkalommal eskuvon haverom berugott felvittem levetkoztettem szopam a farkat aztan beleultem egy kicsit aztan mikor megfogta a csipom megijedtem de vegig kellett csinalni mig elelvezett aztan aludt tovabb
okt. 17. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
17! És ezek után csodálkoztok, hogy annyi ember elítél benneteket? Ba.ki, ez szexuális erőszak, minősített esete. Ha kiderülne, a kóterba a kanC-k társaságát lehet nem annyira élveznéd. De legalább átéreznéd a dolgot. Ha ezt velem csináltad volna, és kiderülne, tuti nem nyugodtam volna, míg rács mögé nem kerülsz. beteg vagy bakker. Hogy bírsz tükörbe, vagy a "haverod" szemébe nézni? Undorító szánalmas alak vagy. Remélem, egyszer valami ringyótól visszakapod.
okt. 17. 22:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most 1 munkasszállón vagyok külföldön és a kollégám totál részegen ki van. Terülve a kanapén

Nagyon megnyalnám

Szerintetek?

nov. 10. 02:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!