Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érzéki puszikat adnak a mellbimbóidra, akkor erekciód lesz?
Figyelt kérdés
szept. 21. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindig.
Általában igen.
Általában nem.
Sosem.
42 szavazat
4/16 anonim válasza:
Áhh, ne is mondd.
Már most erekcióm lett, csak a kérdéstől!!!
6/16 anonim válasza:
Tinikoromban gynekomasztiám volt, ezért az elmebeteg orvosok átvertek és kivágták a mellmirigyeimet - így már soha nem érezhetek semmit a melleimmel. Ráadásul elcsúfítottak, két formátlan gödör lett a melleim helyén, amit csak 10-15 évére rá híztam be valamennyire. 25 éve strandon sem mertem megmutatni magam ez miatt és nyilván az életben senki sem fog elfogadni még alkalmi kapcsolatra sem.
A karrieremet nyílt bvziüldözéssel tették tönkre úgy, hogy soha nem volt senkim és nem is outoltam, utána nem hivatalos vonalon bolonddá nyilvánítottak, hogy ne legyen elég emberi méltóságom lecsukatni azokat, akik ezt velem tették.
8/16 anonim válasza:
Aki a kérőívre a nemet válaszolta, az valószínűleg még nem tanulta meg (vagy nem tanították meg neki), hogy miként reagáljon erre az ingerre, azaz nincs benne kellő gyakorlata.
9/16 anonim válasza:
A párom mellbimbózik,én meg verem.A legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!