Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás közben csipeszt szoktam tenni a mellbimbóimra, èrdekelne, más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Amikor masztizom, imádom csipeszekkel szorítani a mellbimbóim. Nem tudom, csak én vagyok-e így férfi létemre, vagy más is? Ha igen, szívesen beszélgetnèk valakivel erről, akár tapasztalat csere miatt is:)
27/F
2022. jún. 18. 02:09
1/10 anonim válasza:
Volt egy srác a szaunában akit ez izgatott, ha mellbimbóját izgatom... ha kinek mi az erogén zónája...
3/10 anonim válasza:
Ennek idegenek mi köze? S neked mi közöd idegenek szexuális szokásaihoz? Sosem ertettem az ilyen embereket.
4/10 anonim válasza:
Ugyan lány vagyok, de én is szoktam csipeszeket tenni rá :D
6/10 anonim válasza:
Szoktam néha én is használni.Vagyunk páran,akinek erogén zóna férfi létére a mellbimbója.😉
7/10 anonim válasza:
Én is szoktam csipeszeket tenni a mellbimbóimra, nagyon fel tud izgatni. 28f
8/10 anonim válasza:
En baromira imadom ha kinozzak a mellbimboimat.
Rendszeresen szoktam ilyen videokra kiverni, ahol valaki bimboit kinozzak, olyankor szoktam a sajatomea is csipeszt felrakni.
9/10 anonim válasza:
Én is szoktam mindig, az sem gond, ha kicsit fáj 🙂
10/10 anonim válasza:
Vettem erre speciális csipesz.Rwndszeresen használom.A párom is elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!