Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul melegeknél munkahelyi szex? Tudom hogy ez ritkaság de pont ezért izgató.
Figyelt kérdés
szept. 21. 09:59
1/16 anonim válasza:
Nálam,szinte naponta.A melósaim csak biszexek vagy melegek lehetnek.
2/16 A kérdező kommentje:
Persze a mesében!
szept. 21. 10:17
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok meleg de a főnököm naponta baszogat és már nagyon tele van vele a tököm.
4/16 anonim válasza:
Mese?gyere melózni hozzám és meg láthatod
5/16 anonim válasza:
#1: és a munkaszerzodesbe bele van foglalva, hogy kurni kell a fonokkel vagy mi?? Marmint a kommented alapjan fixnek veszed, hogy ha valaki bi vagy meleg kefelni fog veled...🫥
7/16 anonim válasza:
De mi a munka? Vagy mit kell csinálni?
8/16 anonim válasza:
Lehet hogy építési vállalkozó, tehát a melósai egy kőművesbrigádot alkotnak – és minden munkanapjukon felizgulnak egymás kőműves-dekoltázsára. :D
9/16 anonim válasza:
Életemben egyetlenegyszer adódott, mert a srác valahogyan abszolút levágta rólam és szinte erőszakosan furkálódott. Aztán jóba kerültünk, szükségem volt szexre, és átmentem hozzá. Senki sem tudja rólunk.
10/16 anonim válasza:
Szerintem veszélyes terep a munkahely, mindenképpen kerülném, küzdenék ellene. (Nem azt mondom, hogy teljesen kizárt, de inkább nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!