Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 66 éves fickó ennyire aktív? Vagy csak ritkaság?
#4: Még nem hallottál gerontofíliáról?
De komolyan, a kort nem lehet általánosítani. Pl Lengyel Tamás elmúlt negyven, de harmincnak se néz ki!
Én eddig legfeljebb egy 11 évvel idősebbel voltam együtt, de sokkal jobban éreztem vele magam, mint a korombeliekkel!
21F
Nagyon jó olvasni, hogy ilyen kapcsolat is van. Mindenben hihető, már csak azért is, mert van egy ismerősöm, aki 68 éves és minden téren egymásra talált egy 29 évessel. Jó látni őket és jó beszélgetni veluk, értelmes kulturált mindkettő, és céloznak rá, hogy kettesben is nagyon élvezik egymást.
A fiatalabb sem az a tucat beképzelt, link ágyrajáró, az idő pedig mint kondícióban, mint szellemileg messze felette áll a korosztályának. Nem elhízott, öregszagú, elegánsan, de nem húszéves módra öltözik.
Csak kívánni tudom nekik is és a Kérdezőnek is, hogy maradjon meg a kapcsolat szépsége, főleg sokáig.
De még annyit,hogy idén leszek 50, nem vagyok ápolatlan középkorú,sokat mozgok, kirándulok,jól tartom magam. Volt harminc évvel fiatalabb párom is pár évig,de sajnos a hűség nem erény és nálam az a legfontosabb, másfél éve magam vagyok ismét.
És itt jön a poén, amikor szakítottunk, egy 59 éves aknamunkájának volt köszönhető, akivel a srác összeállt.
És ha jönne egy értelmes, nem divatmajom fiatal, nem haboznék egy szép kapcsolatot kialakítani. Persze, fokozatosan.
Kedves Kérdező, ne vegye el a kedved, aki negatívat ír Rólatok, szeressétek és becsuljétek egymást, mindennél többet ér, főleg a mai világban, ha kiegyensúlyozott a hátország. Minden, de minden könnyebb az életben !
Sok szerencsét és boldogságot Nektek !
50 F
Szokták mondani"Nem csak a húszéveseké a világ:
Nem csak a húszéveseké a világ!
Az úton még poroszkál
Nemde néhány korosztály!
A réten mindenki talál virágot,
Hát gyertek srácok, legyünk jó barátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!