Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 40+ melegek idővel elmúlik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ melegek idővel elmúlik hogy csak a 18-25 közöttiek jönnek be?

Figyelt kérdés
Nekem ez van. A sok gimis/egyetemista akiket a buszon metrón megnézek és félek ha öregebb leszek is ez lesz csak akkor semmi esélyem nem lesz…
szept. 19. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, bar attol meg lehet korban hasonlobb parom, akivel mar megoregedtem. :D

De en valtozhatok, az izlesem nem fog. :)

szept. 19. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

A pszichológusom azt mondta azok a 40+os emberek akik fiatalokra vadásznak (Grinder tele van velük) magukat akarják megfiatalítani.

Ők általába a fiatalokra egy “trófeaként” tekintenek

Az én véleményem szerint szimplán nem tudnak mit kezdeni egy érett férfival mert nem elég érettek

szept. 19. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de majd alkalmazkodsz a lehetőségeidhez.
szept. 19. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Akkor egy ellenpélda. Nagyon sok kalandom lehetne,mert gimisek is és egyetemisták is vannak,akik nemhogy szemeznek,de még jeleket is adnak.Fiatalok,úgy általában.

Egyrészt nekem ők gyerekek,de nagyon gyerekek, másrészt alkalmi nem érdekel. Viszont a 40 felettiekkel képtelenség ismerkedni,mert vagy házasok vannak, vagy lerobbantak ,vagy pedig a fiatalok után koslatnak.

Hiába mondják,írják, hogy saját korosztállyal, ha nincs erre mód.

55/F

szept. 20. 04:18
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Nekem mindegy csak jó farka legyen és oda vissza mindent
szept. 21. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!