Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises fiúk akik szeretik a csiklandozást is?
Figyelt kérdés
Fiatal fiúk akik lábfétisesek vagytok, van köztetek aki a csiklandozást is szereti? Főleg talpon ugye leginkább 😁 Esetleg cipő, zokni fétis? Kort is írjatok, én 24 vagyok, Bp.szept. 16. 09:13
1/12 anonim válasza:
Igen, nagyon. És egy idő utàn, amikor màr uralkodni kell a kibíràdàn, akkor a legjobb. Persze ez utàn enyhül, és tovàbb bírom!
2/12 anonim válasza:
Igen, csak még nem volt benne részem. Kikötözve próbálnám ki egyszer. A tesi öltözőben a váltózoknik is izgatók. 18F
3/12 anonim válasza:
Hat ha valakinek ebben van hianya, hogy kiprobalna ahogy kikotozve csikizik, az irjon, tudok neki segiteni. :)
4/12 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen láb és zokni fétiseim, fiúkon és lányokon egyaránt! Fehér zokni a kedvencem. f/bi.
6/12 anonim válasza:
A csiklandozás részében leginkább azt szeretem, ha nekem csinálják, persze fordítva is élvezem a helyzetet, de a sima láb/zokni/cipő részében meg jobban szeretek én foglalkozni a másik lábával😌
7/12 anonim válasza:
Előző voltam, kor lemaradt, 24 vagyok✌🏻
8/12 anonim válasza:
Az elején foglalkozók a làbbal, harisnyàn keresztüli simogatással, lassú szertartàsos lehúzással. A cipő és a talp közötti emelkedésben való eljàtszadozàssal, amivel már is megérkeztünk a talpcsiklandozás elejére. Persze a pàntokat is hosszan tudom csak kioldani, és az érzéki sarkokról levenni. Itt nem folytatom tovább.
10/12 anonim válasza:
Ne is folytasd, mert rossz kategóriában vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!