Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises srácok, ti szeretitek a csikizést is? Az is része a fétisnek szerintetek?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy a partner csikis legyen?2020. febr. 12. 15:07
1/7 anonim válasza:
Nem fontos. A lábfetisiszták csókolni, szagolni stb. akarják a női lábakat nem csiklandozni.
2/7 anonim válasza:
Nálam fordítva van. Én főleg csikifétises srác vagyok, némi lábfétissel (tiszt lábak kényeztetése érdekel).
Írjatok, ha lenne kedvetek ilyesmikhez! :)
Fiatalos 28/F/Bp.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok: *tiszta lábakat akartam írni XD
4/7 anonim válasza:
Kár, mert ha rendor tiszti labak kenyeztetese erdekelt volna, akkor felajanlottam volna :D
De en egy lefizetett, korrupt, azaz piszkos rendor tiszt labu vagyok, es nem pedig tiszta
5/7 anonim válasza:
Először csikifétises lettem, aztán alakult ki a lábfétisem. Fontos, hogy csiklandós legyen a partner, mivel főleg csikizni szeretek (persze kapni is).
Egyébként biszexuális vagyok, mostanában inkább lányokkal voltam. De egy csikizős birkózós pasis bulira bármikor kapható volnék.
20/F
6/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem csikizni a fiúk lábát! :)
7/7 anonim válasza:
Akkor csikizd az enyemet :) szeretsz kötözni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!