Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal (huszonéves) meleg miért akar nálánál 15-20 évvel idősebb férfiakat?
Figyelt kérdés
Azon kívül persze, hogy a másiknak biztosabb az egzisztenciája? Nekem is van egy ilyen ismerősöm, asszem 26-28 éves, a párja meg akár az apja is lehetne. Mik az indokok illetve mit gondoltok erről?szept. 15. 17:14
11/12 anonim válasza:
A kocsimat stírolta. Körbejárta és fotókat is készített róla. Amikor odaértem, akkor meglepődött arcot vágott. Kérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki. Na, ez egy közléscunamit indított el nála. Mert azt hitte, hogy haragudni fogok, hogy a kocsim körül "ólálkodott". Előbb a kocsit dícsérte, hogy milyen jól passzol a kocsihoz a felni. Hogy stílusa van az autónak. Sportos és mégis elegáns. Egyszerű fekete-fehér dizájn, de mégis nagyon jól néz ki. És erre megjelenek én, és az öltözetem ugyanez a fekete fehér dizájn. Sportos és mégis elegáns. A vakítóan hófehér inggel. Szóval nem is a kocsinak van stílusa, hanem nekem. Az én stílusom miatt stílusos a kocsim is... Kérdezte, hogy megnézhetné-e az autót belülről is. Elmosolyodtam és elvittem a kocsival egy nem túl messze lévő kávézóba, és közben a lényeget elmondtam az autóról. Meghívtam egy kávéra, ahol beszélgettünk még 5 percet. Amikor kifizettem a kávét és elment a pincér, halkan megjegyezte, hogy mit nem adna érte, ha ilyen barátja lenne. Megköszöntem a megtisztelő dícséretét, és elmondtam neki, hogy bár nagyon szimpatikus nekem, és a kasztnija is kiváló és kívánatos, meg jó szoftver is fut rajta, mégsem kezdenék ki vele. Túl nagy a korkülönbség köztünk, és nem biztos, hogy tudnék a kedvében járni méltó módon, ha a társam lenne. Elkényeztetett gyereket meg nem akarnék csinálni belőle. És megfordítva, irányítani sem szeretném. Olyan társra vágyom, akivel nagyon jó érezzük magunkat együtt - anélkül, hogy a másik függetlensége csorbulna. De ez nekem nagyon nagy korkülönbség esetén nem megy. Ez az én hibám, tudom jól.
12/12 anonim válasza:
A 11-es válaszolót ismeretlenül is tisztelem és becsülöm azért, ahogy viselkedett az általa leírt szituban.
Nagyon kevesen tudtak volna ilyen korrektek lenni ! És ezt ne vegye hibának,mert ez erény és józan belátás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!