Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum szauna 36 évesen?
Figyelt kérdés
Vajon 36 évesen melyik kategóriába esnék ott? A nálam idősebb aktív pasik jönnek be, ők hoznak igazán izgalomba. Ennyi idősen passzívként mennyire számítanék náluk kapósnak? Vannak ott fiatalabbak és csak nézelődni mennék? Átlagos vagyok, nem lányos alkat, átlag mennyiségű szőrrel, intim részeken viszont csupasz. Nem pesti vagyok, ezért nem opció, hogy egyik délután leugrok körülnézni :)szept. 12. 19:28
1/12 anonim válasza:
Minek kategorizalni magad? Ugyis a kinezet szamit ott leginkabb. Ha jol nezel ki, valoszinuleg lesznek olyan idosebbek is, akiknek bejossz. Sokan szoktak ott lenni az 50+-os korosztalybol is.
2/12 anonim válasza:
Inkább hozzám gyere.
A Magnumban egyszer voltam, az előtérben csupa öreg (még nálam is öregebbek, pedig hajaj) -
Negyvenvalahány éves voltam akkor, de olyan kellemetlen volt, ahogy bámultak, hogy elmenekültem.
3/12 anonim válasza:
Kérdező ha eljutottál akkor majd megírod milyen volt megy sikerült e valami? Korodbeli vagyok és nekem isnaz idősebbek jönnek be:)
6/12 anonim válasza:
Prájvit meszidzs - és aztán hepinesz, boldogság
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, pont az 50+ érdekelne. Meg aki járt már ott és van tapasztalata. 6os, hová menjünk és privát üzenet?
szept. 14. 11:06
8/12 anonim válasza:
Megírod, hogy sikerült? :)
Korodbeli passzív vagyok.
9/12 anonim válasza:
Én is 36 vagyok, és nekem is bejönnek az igényes 50+osak
10/12 anonim válasza:
Planetromeon fenn vagyok
Privátban elárulom ottani nevem
50 sportos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!