Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek tényleg bejön egy nagyon vézna srác?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, és eddig azt tapasztaltam, hogy nem ez a legideálisabb testalkat... 🙁
180cm vagyok, és 56kg. Itt is érdekel, ki mit gondol egy ilyen testalkatról, de aki mondjuk kép alapján szeretne részletesebb véleményt mondani, írjon privátban.
20/f
szept. 10. 19:02
1/14 anonim válasza:
Hát én eléggé egy érdekes lény vagyok, mert lányoknál számomra az ideális alkat a telt, vagy legalább a nem vékony. Viszont fiúknál a nagyon vékony és a vékony.
2/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a vékony alkat.
Imádom mikor egy srácnak kis pici feneke van.
3/14 anonim válasza:
Nagyon jó és én is nem mellesleg nagyon vékony vagyok:)
4/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik az ilyen alkat:)
5/14 anonim válasza:
Én is vékony alkat vagyok, csak nincs ekkora magasságom hozzá. Szerintem sokkal jobb helyzetben vagy, hogy meleg vagy, mert a fiúk körében nagyon népszerű az ilyen vékony test, sokkal jobban buknak rá, mint a lányok.
Képet, ha küldesz, véleményezek, ha akarod.
6/14 anonim válasza:
Én imádom a nagyon vékony srácokat egy jó bumszli sneakerben, pl. Campus 00 - ez a kontraszt izgalomba hoz.
7/14 anonim válasza:
Igen, kifejezetten kedvelem a vékony testalkatú srácokat. Persze a valóságban sok féle vékony fiú létezik, szóval tényleg csak kép alapján lehet erre konkrétabbat mondani.
8/14 anonim válasza:
Kedvelem a vékony srácokat. Meg ha mellé csupasz az meg jobban be jön.
9/14 anonim válasza:
Imádom. Megjegyzem én is hasonlóan vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!