Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vézna srác is lehet aktív?
Figyelt kérdés
Illetve nálatok döntő hogy szőrös-e a farka?2021. márc. 28. 10:27
1/13 anonim válasza:
igen lehet, én pasim vékony, szőrös és nagy farokkal
2/13 anonim válasza:
Miért ne?
Nem az alkattól függnek a szerepek
3/13 anonim válasza:
Én pl vézna vagyok, de magas (majdnem 2 méter). És aktív vagyok, igen.
4/13 anonim válasza:
lehet es az a legjobb ha szőrös neki nagyon de ez sem mérvadó mert elfogadom őt ha szeretem , nem ezen múlik a dolog.
5/13 anonim válasza:
Nagyon vézna ne.
Az nem baj szoros hmm
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon vézna vagyok. 178cm 50kg. Átlagos de formás farokkal :) Főleg orál párti.
2021. márc. 28. 11:10
8/13 anonim válasza:
mitől vagy ilyen pehely könnyű? a szél elfúj
9/13 anonim válasza:
Te jó ég, az borzasztóan sovány, egészségügyileg is már krónikusan betegesnek mondható.
Én is ilyen magas vagyok, és a 65 kilómmal is néha gebének látom magam, te meg csak 50?? :( Keress fel egy orvost minél gyorsabban!
10/13 anonim válasza:
Teljesen normális az a súly szerintem, főleg ha egészségesen táplálkozik az ember, van akinek egyszerűen ilyen az alkata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!