Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vártam, mikor kerül ki a kérdés... :D
Testileg nincs vele bajom.
Hát,figyelj,mint férfi nem rossz,én megdugnám,DE mint ember mégis undorító. Meleg vagyok én is, de felvállom,a saját kóreimben mozgok, elfogadom,elfogadom,hogy vannak dolgok amik nem férnek meg egymással.
De hogy valaki melegként papnak álljon,cölibátust és az egyház által meghatározott erkölcsiséget fogadjon,titokban meg kettős életet éljen vagy épp felszentelt papként kezd kettős életet élni - ez undorító.
Tipikus mosoly albuma, cukormókus, nyálas alak,olyan akiből eleve a legnagyobb perverzségek nézhetők ki. És a szepegő hangon elmondott vallomása, a kihasználásról, a megtévelyedésről..na ezt nem kellett volna.
Jó lenne, ha sok emberben annyit gerinc lenne legalább, hogy ha kiderülnek róla a dolgok, akkor azt mondja : Igen,megtettem és vállalom a következményeket.
Ráadásul szidta és megbélyegezte a melegeket. Tehát egy kályha szidja a rezsót - nagyjából ez a lényeg, mert mind a kettő ugyanolyan...
De ezt most azokra is értem, akik például itt a GYK -n is panaszkodnak,tanácsot kérnek, mert kihasználják őket....Ha valami nem okés,ott kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!