Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Rácz Gergő mennyire jó pasi?
Egyik nőismerősömnek nagyon bejön évek óta, mindig posztolgat róla számokat és közben áradozik róla (látszik teljesen odáig van érte mint pasiért és énekesért).
Én azelőtt nem nagyon hallottam róla, talán a nevét régebben ha nagy ritkán TV közelébe kerültem (évek óta nem nézek amúgy).
Néztem róla videóklippet, képeket.
Nem rossz a hangja de úgy nem fogott meg sem a külseje se a hangja.
Bizonygatta nőismerősöm mennyi nő van még odáig érte, sok a lány rajongója. (Szinte minden pasi hírességnek vannak lány rajongói, én pont nem vagyok az a típus).
Képek annak aki nem ismeri és nincs kedve rákeresni:
Őszintén szólva nekem se.
Ez a nőismerősöm a kigyúrt pasiktól szokott még olvadni (nekem egy izmos test magában nem elég), de ez a csávó nem is különösebben izmos, elég vékony.
Nem láttam élőben, nem tudtam alacsony-e.
Most néztem utána, 175 magas.
Nem extrémen alacsony, átlagos.
Senkit nem akartam hogy befolyásoljon a véleményem, de szerintem se nagy szám pasi.
Nem mondom csúnyának, jobb kicsit mint az átlag de semmi extra.
A hangja se fogott meg, átlagos.
Összességében semmi különös, tizenkettő egy tucat.
Nem tudom miért vannak egyesek úgy oda érte.
Vannak nála jobb pasik.
Kisugárzást se érzek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!