Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan nyomjam el ezeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyomjam el ezeket a vágyakat?

Figyelt kérdés

Sajnos a szexben olyan vágyaim vannak, amiknek nem akarok teret adni, mert teljesen leépítenek. Arra vágyom, hogy mások megbüntessenek, durván, megalázóan bánjanak velem, fájdalmat okozzanak, ezért belemegyek olyan dolgokba amiket utólag megbánok, szégyellek, illetve amik veszélyesek, károsak is. Próbáltam ennek ellenállni, de ha szexuálisan nem élem ezt ki, akkor más formában bántom magam, illetve előbb utóbb úgyis kitör a dolog.

Tudom, menjek pszichiáterhez... folyamatban van a dolog, de addig is nem tudom hogyan fékezzem meg, hogyan enyhítsek ezen.

szept. 2. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen felesleges pszichiáterhez menni. Ő max csillapítani tudná, de megszüntetni nem. És van, amikor a sok lelki duma még rosszabbá tesz mindent.

Ismertem valakit, aki pár pszichés beszélgetés után még extrább lett,már amit akart,hogy megtegyenek vele.Ő családapa volt és nagyon durván aláztatta magát férfiakkal.

szept. 2. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A terápia segíthet, nem feltétlenül pszichiáterhez kellene menned, hanem szexuálpszichológushoz.
szept. 2. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Korod?
szept. 3. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad valamilyen hasznos dologgal és akkor kevésbé fogsz gondolni rá!
szept. 3. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Korod?"

Lényegre törő.

Lassan már csak privivadász szexpartner kereső kérdések lesznek ebben a kategóriában.

szept. 3. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Totál lényegtelen a korom!

És nem keresek szexpartnert, ne írjatok privátba ajánlatokat, nem érdekel!

szept. 3. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én nekem is ugyan ez a dolog van. Utálom. Én azzal enyhítem hogy amikor érzem hogy jön egyből kiverem és akkor többnyire elundorodom magamtól és az egész dologtól
szept. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!