Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyomjam el ezeket a vágyakat?
Sajnos a szexben olyan vágyaim vannak, amiknek nem akarok teret adni, mert teljesen leépítenek. Arra vágyom, hogy mások megbüntessenek, durván, megalázóan bánjanak velem, fájdalmat okozzanak, ezért belemegyek olyan dolgokba amiket utólag megbánok, szégyellek, illetve amik veszélyesek, károsak is. Próbáltam ennek ellenállni, de ha szexuálisan nem élem ezt ki, akkor más formában bántom magam, illetve előbb utóbb úgyis kitör a dolog.
Tudom, menjek pszichiáterhez... folyamatban van a dolog, de addig is nem tudom hogyan fékezzem meg, hogyan enyhítsek ezen.
Teljesen felesleges pszichiáterhez menni. Ő max csillapítani tudná, de megszüntetni nem. És van, amikor a sok lelki duma még rosszabbá tesz mindent.
Ismertem valakit, aki pár pszichés beszélgetés után még extrább lett,már amit akart,hogy megtegyenek vele.Ő családapa volt és nagyon durván aláztatta magát férfiakkal.
"Korod?"
Lényegre törő.
Lassan már csak privivadász szexpartner kereső kérdések lesznek ebben a kategóriában.
Totál lényegtelen a korom!
És nem keresek szexpartnert, ne írjatok privátba ajánlatokat, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!