Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg tanárok, ért már titeket sérelem akár diákoktól, akár szülőktől? Illetve miképp és merre ismerkedtek, ha szinglik vagytok?
Nem vagyok tanár, viszont szerintem szociálpszichésen többen úgy nőttünk fel, hogy vonzónak gondoljuk a tanárokat (más kérdés, nem kell egyetérteni, sokrétű, de nekem vonzó volt és az is, ha valaki tanár).
Tanárok, hogyan ismerkedtek melegként? Nehéz? Gondolom nem szeretnétek, ha az iskolában kitudódna. Ért már bántalon Titeket?
Ugyanitt, ha tanár szívesen ismerkedne, úgy örömmel fogadom a levelét…:-)
(Nem, nem csak ez tetszik, de egy mai cikk alapján megfogalmazódott a fejemben, hogy volt e hasonló atrocitása tanárnak a melegsége miatt korábban…. Illetve, hogy még a tanárlétet anno’ vonzónak is tartottam).
Egy budapesti 26 éves férfi
Nekem már van párkapcsolatom, szóval az ismerkedéses része tárgytalan a dolognak.
A diákok az ilyet nálam nem erőltetik, tény, hogy a magánéletbe alapvetően nem nagyon megyünk bele.
Mindazonáltal amelyik diák nem vak, az rájön, hogy nálam mi a helyzet, de természetesen nem hirdetem.
Kollégák közül van, aki tudja, nem köztudott, de nem hazudtolom meg magam.
Ha érdekelne még egyéb is, írj nyugodtan :)
Miből jön rá egy diák? Feltéve, ha nem vagy az a tipikus meleg.
Nem kell megnősülnie mindenkinek.
Elvben nem kellene, hogy tudják/sejtsék.
(Nem vagyok tanár, de érdekel. Amúgy meleg vagyok)
Nyíltan meleg vagyok. Aki ránéz a FB-oldalamra, az azonnal megtudja.
Már jó ideje csak fakultációs órákat tartok matekból és biológiából, plusz esti gimi.
Diákok: az anyagmennyiség miatt nincs idő rá, hogy velem foglalkozzanak. Egyedül akkor vagyunk kicsit oldottabban, mikor kijárok a koleszba, és ott tartok 3 plusz órát minden fakultációsnak. Mivel a FB oldalam teljesen nyilvános, szinte biztos, hogy tudnak róla, de eddig egyszer sem kaptam semmilyen visszajelzést. Se negatívat, se pozitívat, szerintem szimplán nem érdekli őket.
Esti gimiben meg gyakorlatilag vadidegenek vesznek körül.
Szülők: az első osztályomnál volt egy szülő, aki nagyon nem örült nekem, még a szülői értekezletről is kiment, mikor én beszéltem, nem a kollégiumi csoportvezető. :D Ezen az egyen kívül direkt negatív visszajelzést nem kaptam. Olyan volt már, hogy éreztem, hogy kicsit félti a szülő a gyerekét, de nem vettem magamra, egyszerűen tettem a dolgomat a legjobb tudásom szerint, és látták, hogy egyáltalán nem kell tőlem félni.
Sosem volt semmi gondom, sem szülőkkel,sem diákokkal, kartársakkal sem. Illetve a 40 feletti nők közül jó néhány próbált nyomulni,közeledni.Többsége érdekes módon házas volt. Mondanom sem kell, hogy a leghatározottabb módon elzárkóztam.
Amúgy pedig a 3-as válaszolóhoz hasonlóan tartom a három lépést mindig,mindenkivel. Munkahelyen nem adunk okot szóbeszédre, sem flörtölgetésre. Évek alatt volt,hogy egy fiatal testnevelés szakos férfi kolléga megérezte,be is próbálkozott,de vele sem mentem bele. Mint ember is olyan volt, akinek a modora, stílusa messze állt tőlem, "civilben" sem jöhetett volna szóba.
Amikor volt párom, egyik sem az iskolából volt,de még csak nem is tanárok voltak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!