Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyar Péterről azt írják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar Péterről azt írják jobbos portálok, hogy kétkapu. Ha ez igaz, akkor passzív vagy aktív?

Figyelt kérdés
szept. 2. 10:00
A kérdező szavazást indított:
Aktív
Passzív
Nem igaz
33 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Én el tudom képzelni, hogy M.P. kefél egy csajt, őt meg egy pasi 🤷‍♀️
szept. 2. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Szopni biztos szeret, látszik rajta.
szept. 2. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Tutira passzív.
szept. 2. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Jobbos portálok gátlástalanul leírnak BÁRKIRŐL BÁRMIT, ha le akarják járatni, mert veszélyben érzik magukat vagy éppen ezt kívánja az érdekük. Milliónyi példa volt már rá, szemük se rezzen, ha hazudnak.

Ettől teljesen függetlenül szerintem simán benne van a pakliban, hogy MP biszex. Bennem folyamatosan van egy ilyen érzés az ő személyével és megjelenésével kapcsolatban. De ezt csak az én nyughatatlan gaydarom mondja.

Amúgy meg a jobbos portáloknak bőőőven volna mit sepregetni a maguk háza táján is ilyen téren. (Is.) Elég csak a Megafonosok között szétnézni. A társaság legalább fele nem hetero.

szept. 2. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez csak lejáratás lehet róla.
szept. 2. 13:19
 6/8 Jani Belucci ***** válasza:
89%
Az asszonyverő nem működött a célközönségnél, most a b*zizással próbálkoznak.
szept. 2. 13:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Én egyébként sajnos nem tudom elképzelni. Ha meg mégis, akkor remélem aktív.
szept. 2. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Az igaz, hogy a fidesz tele melegekkel, meg ki nem állhatom azt a kretén ürgét, de minden jel arra utal, hogy hetero.
szept. 3. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!