Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindig új passzív srácokra szükségem?
Szerintem itt szimpla kompenzálásról van szó. Írod, hogy gumiban szexelsz, jársz rendesen szűrésre. Ha ez igaz - Márpedig egy anonim oldalon miért hazudnál? -, akkor nem vagy hedonista, kompromisszumot találsz a vágyad megélése és az észszerűség között, tehát ebben a vonatkozásban a megengedő- és tiltó felettes éned működése harmonikus.
Viszont abban, amit elmondtál, van feszültség, mivel te magad fogalmaztad ezt a kérdést, tehát érzed, hogy valami nem oké.
Ha ezt valóban gondnak érzed, akkor a helyedben elkezdenék kotorászni egy kicsit az érzéseim között: pontosan milyen vágyat elégít ki a "friss hús", van-e esetleg az életedben erős "csomó" (értsd: megoldatlan konfliktus, rossz munkahely stb., bármi, ami tartósan fájó pontként működik).
Ha meg nem érzed bajnak, akkor hajrá! :D Ahogy olvasom, észszerűen csinálod, nem veszélyezteted se magadat, se mást, nem látok kivetnivalót benne.
23/p
Kedves 2#!
Nem azzal van itt a gond, hogy leírtad. A gond azzal van, hogy te ismeretlenül ítélkeztél rólam és mindenkiről.
Te eldöntötted, hogy aki sok emberrel szexelt az egyből felelőtlen, nemibeteg, stb. Közbe meg szerintem az emberek 80%-a akivel voltál simán azt se tudod hány emberrel volt. Valójában! Mondani ugyanis bármit lehet.
A nemibetegségről meg csak annyi jut eszembe, hogy egyszer egy sráccal dumáltam. 3 sráccal szexelt összesen és elkapott valamit. Szóval nem a SZÁM a lényeg. Hanem, hogy ésszel és figyelj.
Tudom, tudom. Szánalmas akinek több partnere volt. Ez van, ez a te álláspontod. Csak egyszer ki ne derüljön, hogy a nem sok partneres alkalmi partnered majd behoz valami kis betegséget neked, mert akkor nehéz lesz védeni a saját elméleted. Én már igazoltam, hogy hibás. ;)
Csak ennyi a morciság oka. Ettől még köszönöm a véleményed. Azért remélem meglátod benne a lényeget.
Igen csak ezen az oldalon nem ertem, hogy sokszor kiirnak valamilyen total sarkalatos kerdest, ha pedig az ember reakcioja nem egyeterto, vagy nem allok le valakit egybol hozsannazni, akkor fel vannak haborodva. En voltam mar igy prud, vagy az ember aki rosszul latja, vagy csolatasu stb szoval minden. Akkor miert kerdezitek?
Nyilvan a kockazatot mar egy ember is novelheti, mert egy ember is tobb, mint a nulla, nem vagyok fogyatekos. Azt viszont senki ne akarja megmagyarazni, hogy 3 az ugyanannyi, mint 53. Ehhez mar gyomor kell…
Ne ítélkezzünk a kérdező felett. Ahogy ír és amit ír,azon látszik,hogy egy értelmes ember. Nyilván ha védekezik és szűreti magát,akkor olyan nagy gond nem lehet.
Nagyobb kanállal eszi az életet, ennyi. Van egy hetero haverom,házas már jó pár éve,gyereke is van.Szereti a feleségét,de képtelen leállni a csajozásról és ő is fiatalokkal. Lehet,hogy kompenzál valamit, nem tudom. Tehát nem melegeknél van ez tipikusan.
Ami a gyakorlati részét illeti, mivel a kérdező aktív,így persze,hogy sok a passzív aki ráír. Mindenhez két ember kell, senkinek nem fognak pisztolyt a fejéhez, hogy szexeljen valakivel ! Ha van kereslet,akkor lesz kínálat is. Ez volt is, lesz is mindig !
Ha a kérdezőnek ez így jó,akkor nekünk, másoknak ez nem okoz gondot. Talán akkor lenne elgondolkodtató,ha kapcsolata lenne és amellett huncutkodna. Feltételezem ez nincs így :)
Ezért hát ne ítéljünk, hogy ne ítéltessünk - ide is igaz a mondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!