Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként életre szóló társat találni gyakorlatilag teljesen felejtős?
Figyelt kérdés
Kb az a benyomásom hogy akikkel fel tudod venni a kapcsolatot interneten vagy bárhol, azokat csak annyi érdekel, hogy legyen egy gyors menet valami szétfosott falú lepra vonatállomás wc-jében.szept. 1. 17:28
11/19 anonim válasza:
Ritka, de nem reménytelen , 9-es és 10 -es ! Sokan nem adjuk fel :)
12/19 anonim válasza:
Ha csak szétfosott falú WC-kben kielégülő melegeket találsz, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
13/19 anonim válasza:
Sose szabad feladni. Mindig van rá esély.
14/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem az!
Párommal 6 éve vagyunk együtt, azóta összeházasodtunk, ő nem magyar. Külföldön élünk.
15/19 anonim válasza:
#8 Ami meglepő, hogy a leszbikusok között a legmagasabb a válás aránya
16/19 anonim válasza:
Én már rég feladtam és nem is kerestem magamnak partnert, amikor egy színházi előadáson megismerkedtem a mellettem ülővel
5 éve vagyunk együtt
17/19 anonim válasza:
De jó. Komolyan?
Jó, hogy van még ilyen :)
18/19 anonim válasza:
Váratlan helyzetek hozzál a legjobbakat. Eddigi négy kapcsolatomból három véletlen alakult :) csak egy volt társkeresős.
19/19 anonim válasza:
[2024 szeptember 2. 10:36] - "Váratlan helyzetek hozzál a legjobbakat. Eddigi négy kapcsolatomból három véletlen alakult :) csak egy volt társkeresős."
Ezek szerint kukába dobhatjuk az internetes megoldásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!