Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly ismerkedési szándékkal szoktatok ismerkedni,vagy ez már teljesen felejtős?
Azt hittem sokszor,hogy felejtős.De olyan értelmes,kedves és szimpatikus emberrel ismerkedtem már így meg,akik szintén kapcsolatot keresnek,hogy nem hittem volna.
Volt akinél a távolság volt a bibi,volt akinél az,hogy még nem szakított a kihűlt kapcsolatban és volt,akinél az,hogy korban nem egymást kerestuk.
De itt is van,akivel írogatok a mai napig, ennek ellenére.Sok szimpatikus srác,férfi van,akit így meg lehet ismerni. Sőt egy barátra is találtam így,akivel néha találkozom egy-egy napra,programok vannak,jól kibeszélgetjuk magunkat, nevetunk,kajálunk,szóval jól érezzuk magunkat.Annak ellenére,hogy van köztunk 26 év:)
Minden jó és értelmes ismerkedésnek,kialakult barátságnak örulni kell és ápolni :)
Persze aztán ha jön az,akivel kölcsönös az érzés,na az a legjobb és arra várunk sokan:)
Sok sikert Mindenkinek pajtikák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!