Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseled a homoszexualitást, hogyan kezeled a melegséged, és azt, hogy a férfiakhoz vonzódsz?
A kérdés elsősorban a vidéki, kisvárosban, falun élő melegekhez szól, akik munkahelyi, baráti körük, családjuk vagy egyéb okok miatt nem tudnak más férfiakkal randizni, párkapcsolatot létesíteni, együttélni.
Nem nyomaszt-e ez a helyzet, hogyan dolgozod fel, hogy nem tudod megélni sem a szexet, sem a romantikus udvarlást, ismerkedést, együttélést?
faluban lakok Pestmegyében, mindenki tudja
Van aki nem köszön, van aki megvet nem érdekel, inkább így mint megnősülni, barátaim nagyon foghíjasak lettek, de vannak. Kapcsolatom nincs úgy néz ki nem is lesz mert a környéken csak Titkosarankák vannak, de nagyon sok.
Pestieknek meg nagyon messze vagyok.
Nem ismerem személyesen őket de itt él meleg házaspár, transz pár, és lezbik is.
Elég szomorú, amit a 6-os ír. Az is,hogy titkos arankák vannak, de az is,hogy vele szemben így viselkednek az emberek.
Persze ez azokat minősíti.
Pesten sem jobb a helyzet,sok szempontból.
Én nem szoktam reklámozni, általában ha a témára terelődik a dolog, hárítok, de nem vagyok “titkos Aranka”.
Legalábbis munkahelyen. De aki nem segghülye, annak leesik, egy időután, de pont nem érdekel mit gondolnak rólam. Ha valaki emiatt utál, egészségére.
Közelebbi haveroknak elmondtam, tudják, de olyan mint ha nem is mondtam volna semmit, mert mindig valami nővel akarnak összehozni…
Szóval nekem nem központi kérdés a szexualitásom, nem fogom reklámozni sem, ahogy tagadni sem.
Jelenleg nincs senkim, de ha lesz, nyilván nem fogom letagadni azt akit szeretek.
Ha valakinek nem tetszik, hát sajnálom, ez van, az én életem, semmi közük hozzá.
Én szeretem magam, ha valakik nem szeretnek, hát ez van…
Egyszerűen a primitív emberek szeretnek utálkozni, legyen az utálatuk célja a kormány, a szomszéd öreglány, a Franciska aki fűvel fával összejár, vagy éppen a falu “buzeránsa”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!