Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A textil mentes szaunaban allandoan felall de a kozos zuhanyzoban nem olyan sokszor Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok es mind a kettoben meztelenul vannak ferfiak ezert nem ertem annyira
Tini vagyok egyebkent
aug. 31. 22:15
1/7 anonim válasza:
Szauna felpezsdíti a véred és ellazít. De egyik helyen sem szerencsés az álló fasz.
3/7 anonim válasza:
Ha nem kamu akkor egyszerű a válasz.
1. Tini vagy, tehát mindenre feláll.
2. Meleg vagy, így meztelen férfiak láttán feláll.
Illetve van egy harmadik eset is, az hogy nem tudsz uralkodni magadon.
4/7 anonim válasza:
Tiniként nekem a guruló almára is felállt 🤣
Szaunában leülsz, ellazulsz, tudsz nézelődni, izgatod magad.
Zuhanyzóban közben fürdesz, valamennyire lefoglalod magad
5/7 anonim válasza:
Ha tini vagy, akkor mit keresel itt?
A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
6/7 anonim válasza:
Elég különös, hogy a szaunában gyakoribb, de lehet, hogy a 4-es válaszolónak van igaza azzal, hogy a zuhanyzóban többnyire lefoglalod magad a tisztálkodással. (Nekem például a zuhanyzóban szokott gyakrabban merevedni és szaunákban csak nagyon ritkán történt ilyen.) 🙃
7/7 anonim válasza:
Serdülőkorban mindenre is felállt, legszívesebben a burgonyát is meg a legyet is röptében megszexuáltuk volna. De reggel iskolába menet a nadrág dörzsölésétől vagy ki tudja, mitől, minden izgalom nélkül egyfolytában erekcióm volt, alig győztem rejtegetni. Úgyhogy ne nagyon keress indokot, miért áll fel. Majd elmúlik. Heteró felnőttként szerencsére most már nem áll fel nyilvános helyen, hiába vannak akármilyen jó nők a szaunában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!