Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nekem tetsző srácokat távol tartom magamtól. Mit tegyek?
Azokat a srácokat akik tetszenek, folyton távol tartom magamtól. Sose köszönök nekik, ignorálom őket, mintha ott se lennének. Pár nap/1 hét után megszokják és felveszik ők is velem szemben a bunkó stílust, ők is ignorálnak. De mindig én kezdem a viselkedésemmel... Pedig nagyon tetszenek, mégse merek még csak mélyen se a szemükbe nézni, hiába sejtem róluk, hogy minimum biszexek. Legyen szó akár munkahelyi srácról, akár baráti társaságba keveredett egyénekről. Mit csináljak? Egyszerűen rossz belegondolni külső szemlélőként elképzelve is ebbe a viselkedésbe.
31/Meleg F
Passzív-agresszív, ellentmondásos viselkedés. Önelfogadás, saját meleg identitás elfogadása 100%-ig rendben van??? Teljesen? Én arrafelé keresgélném az okokat.
Mintha ezzel (a melegségeddel) lenne gondod és nem tudnál teljes mértékben szembenézni a vágyaiddal, ezért olyan személyen vezeted le a frusztrációdat, aki tetszik neked. Ez a viselkedés nem az adott személynek szól, hanem a saját érzéseidet bántod, ignorálod, tagadod, csak kivetíted másra.
Ha nem az identitásod elfogadása áll a háttérben, mert az teljes mértékben rendben van, akkor is valami belső harcodat, vívódásodat vetíted ki a másik félre, bármi is legyen az.
Amíg ezt nem teszed rendbe magadban, addig így fogsz viselkedni másokkal. Ha sikerül feldolgoznod a problémáidat, elfogadni magad úgy ahogy vagy, olyannak amilyen vagy, akkor másokkal is rendesebb, kedvesebb leszel. Vagy: Figyelmet akarsz. Figyelemre, kedvességre, törődésre vágysz. Mint az oviban a kisfiúk, amikor a kislányok haját húzogatják. Nem bántani akarják őket valójában, csak azt szeretnék, hogy a lányok vegyék már észre végre őket. Te is azt akarod, hogy észre vegyen végre. Csak rossz eszközöket használsz a céljaid eléréséhez. Az ellenkezőjét kéne tenned. Kedvesnek és szimpatikusnak kellene lenned, így hívva fel magadra a figyelmet. Bátorság! Ne sunyiba, hátulról, játszmázva, hanem nagy levegő és szemtől szembe, egyenesen, rendesen, kedvesen. Normálisan.
Egy ideje nálam is így van, azzal a különbséggel,hogy nem lökdösöm el senkit, hanem hűvös vagyok, sokszor közönyös.
Meglepő módon, de így nagyon sok srác,férfi figyelemmel van felém ,próbál közeledni. De oka van annak, amiért így viselkedem.
Egyébként kedves vagyok, udvarias,de távolságot tartok. Amit sokan próbálnak kisebbíteni, közeledni.
Nálad pedig az lehet, amit az előttem szóló tökéletesen leírt. Viszont így magaddal cseszel ki, ha kapcsolatot szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!