Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejön nektek Osváth Zsolti új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek Osváth Zsolti új kinézete?

Figyelt kérdés
Nekem tök fura mintha egy másik ember lenne, mondjuk hozzáteszem, nem annyira követem a munkásságát..
aug. 29. 20:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem jön be, de nem is nekem kell hogy tetszen 🤷‍♂️
aug. 29. 20:30
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan nem nekem szól a kérdés, révén hogy nő vagyok, de én duciként is nagyon szerettem de most már full jópasi lett, már tudok rá férfiként tekinteni. Ezt nem rosszindulatból mondom, semmi baj se azzal hogy meleg, se azzal hogy duci volt, csak én eddig a személyisége miatt kedveltem, most meg már a külseje is tetszik
aug. 29. 20:32
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

nagyon megváltozott mióta kikerült a VV-ból, azóta nem követtem de most utána néztem.

Nekem bevallom nem az esetem, de ettől még sokaknak tetszhet

aug. 29. 20:37
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Örülök, hogy sikerült fogynia, de nekem valahogy nagyon idegen lett az új külső, változtatott a haján is, meg fülbevaló. A fogyása előtt jobban nézett ki. Amúgy nekem sem az esetem, de bírom a fejét.
aug. 29. 21:24
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nem. Olyan igazi bu*zis lett a külseje.. de ha neki ez tetszik, hát lelke rajta
aug. 29. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Gyogyszerekkel konnyu…

Amugy szerintem mikor molett volt az jobban allt neki.

aug. 30. 05:14
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

èn azon lepödtem meg, hogy ilyen hirtelen fogyás utan, ilyen feszes maradt a böre.

Amúgy nekem jobban tetszett elötte, olyan kis egyszerü, természetes volt, nem láttam öt kövérnek. Most nagyon mü :(

aug. 30. 10:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem korábban jobban tetszett.

Természetes volt, de mégis jóképű.

Most mint egy TEMU-ról rendelt elfuserált Ken baba 😬

Tiszta ratyi...

aug. 30. 10:37
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha természetesebb. férfiasabb lenne, teljesen ok lenne.
aug. 30. 11:50
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
Egyértelműen jobban néz ki így, hogy fogyott, de nekem ez a hajviselet, ékszerek és öltözködés rossz értelemben fiatalos.
aug. 30. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!