Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejön ha valaki szűk (cica) nadrágot vagy leggingset hord?
aug. 28. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, bejön
Nem, nem jön be
Embertől függ
40 szavazat
1/12 anonim válasza:
Fuu nagyon szeretem a lányokon látni
Izgató nagyon..
30/F
2/12 anonim válasza:
1
Sajna benézted.
Amúgy szerintem is ez abszolút lányműfaj, pasikon nem áll jól, melegeken se. Az aerobikgatya vagy a biciklisgatya vagy az úszógatya állhat jól csávón.
4/12 anonim válasza:
2#
be néztem bizony Xd
Utólag vettem észre hogy milyen kategória Xd
5/12 anonim válasza:
#2 nem baj lehet egy jót nevetni rajta Xd
6/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Egy férfi ne hordjon már női ruhákat, se cicagatyát, se csipkés tangát, se magassarkút. Azért vagyok meleg, mert a férfiakat szeretem.
8/12 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Én is szeretek hordani leggingseket. A feszes fényes futónadrágokat is szeretem, ezeket akár utcára is felveszem sportoláshoz.
9/12 anonim válasza:
Nagyon bejön, főleg, ha csajos a srác, és látszik, hogy dudorodik benne a farka.
10/12 anonim válasza:
Nekem annyira nem, de egy skinny farmer annál inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!