Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuznál vagy igazat mondanál a szexpajtit barátnőjének?

"szexpajtimnak" jelezném
És nem válaszolnék semmit.

Nehéz kérdés, ugyanis az, hogy kettőjük között mi van, az rájuk tartozik, ha megírod, hogy mi a helyzet akkor valószínű az a kapcsolatuk végét jelenti. Amit kihangsúlyoznék, hogy szerintem nem a te hibád hanem a lány barátjáé. A lány nem érdemli meg, hogy a barátja titkolózzon, hitegesse, hazudjon neki és pazarolja az éveit, mert azok már nem jönnek vissza.
Én szerintem azért megmondanám, mert megérdemli az igazat, hogy korrektül bánjanak vele.

Szerintem mondd neki, hogy kérdezze a pasijától. Nem a te dolgod, hogy "igazságot szolgáltass".
Aztán ha kamuzik tovább, akkor el kell döntened aszisztálsz-e a hazugsághoz, vagy kilépsz a dologból.
Persze el is mondhatod ami van, de az előttem szólakkal ellentétben nem gondolom, hogy ez "gerincesebb" megoldás, mintha rájuk bízod.

#7-es, és ez így rendben van? Ha így is van, miért lenne ez fair a lánnyal szemben? Azért mert ez az átlag, nem kell hogy ő ebben legyen.
Nem tudom hogy Te hogy látod, de a lány helyében én nem szeretnék hazugságban élni.
De kíváncsi lennék hogy milyen adatok alapján számoltad ki ezt az arányt, és merem remélni, hogy ez nem így van.

Nyílván nem borítanék, és nem tenném tönkre a "szexpajtim" életét. Ha a szexet tudtam vele élvezni, akkor már lennék annyira tekintettel rá, hogy megengedném, hogy ő döntse el, mint mond a csajának.
Szólnék neki, hogy ezt írta nekem a csaj, tudjon róla és számítson rá ha neki is neki szegezi a kérdést.
A lánynak meg attól függően, hogy mennyire ismerem írnék egy kultúrált választ, pl.
-"Mi nem ismerjük egymást, nem tudom mire vélni a kérdést. Ha Sanyi párja vagy talán inkább vele kéne megbeszélned ha probléma adódott.
Vagy:
-"Szia Boris, bocs, én nem akarok belefolyni a vitátokba Sanyival. Kérdezt tőle mivel ő a párod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!