Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult nár elő olyan hogy biszexuális fiú elhagyta a barátnőjét értetek?
Olyan volt,hogy a feleségét akarta.
Mikor ezt elmondta, azonnal offos volt az egész, ilyenbe nem tudtam volna belemenni.
Pedig nem voltunk azonos korúak,ő fiatalabb volt.
Nem
Eddig engem biszex kalandorok találtak meg
Én biszex férfi vagyok. Egyetlen kapcsolatomban sem csaltam meg soha az aktuális páromat (4 lánnyal jártam anno). Se csajjal, se fiúval.
Az, hogy vannak olyan bunkók, amilyet leírtál, nem tagadom. De azt se felejtsd el, hogy ugyan ilyenek vannak heterók és homók között is. Mindkét nemnél! Nem is kevés.
Ezek alapján tehát egyetlen egy emberi lénnyel sem kellene tovább próbálkozni, mert lehet, hogy "ez is olyan"? Egy/ vagy néhány esetből levonni teljes általánosítást sok millió vagy akár milliárdnyi embertársunkra meglehetősen elfogult, sőt, ostoba nézet...
Én nem vagyok egy neoliberális, sőt, szélsőjobboldali vagyok (legalábbis hazafiság tekintetében), de ilyen következtetést levonni, nem okos dolog. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy irtsuk ki az össze kutyát, mert a szomszéd pincsije megharapott...
41/bi/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!