Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak tényleg elég ha jól dug még ha ronda is?
Hármas szexet akartam. Ezt kiírtam Rómeón meg csoportokba. Erre találtam egy aktív sráccot aki mondta ő is akar hármast de másik aktívval. Találkoztunk és egy full átlag sőt inkább ronda inkább azt hittem alkata miatt hogy passzív pasi várt. Testre is nagyon vézna.
Dumáltunk aztán mutatott nekem 3 csávót akikkel lehetne hármas. Csupa jó csávó. Gondoltam hát persze. Tuti kamu de mindegy már ott voltam. Az egyiket kiválasztottam. Ráírt. Írt vissza majd Camon megnéztük egymást mert azt akarta a csávó. A hármas 2 napra rá összejött. Haza fele elvittem kocsival a srácot mert egy irányba lakunk és késő este lett vége a dolognak.
A 10/10 csávó szerint senki nem dugta meg olyan jól mint ez a nyomi. Meg el is élvezett most miközben a csávó megdugta. Meg is lépett mert sose láttam ilyet. Szóval amíg kocsikáztunk ez is szóba került. Szerinte ez a titka hogy ennyire jól dug. Na jó de ezt előre nem lehet tudni így nem értem. Egy jó 10/10 csávó minek szexel egy 10/5 pasival? Ennyire nincs aktív? Tényleg ennyire jó az ágyba? Meg akartam kérdezni csak pont ekkor értünk oda hogy ki kellett szálljon. Nyílván kicsit féltékeny vagyok mert nem értem. És mondom ronda meg vézna is. Sőt görbe.
Akit hátulról tolnak nem látja, hogy néz ki a partner.
De attól, hogy szerinted ronda, más még vonzódhat hozzá.
Irigykedés helyett inkább kérdezd meg tőle, hogyan csábítja el a férfiakat és hogyan kell valakit élvezésig dugni.
Ronda, görbe, nyomi... Téged meg Disney rajzolt, nem igaz? :)
Egyébként milyen egy görbe pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!