Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van megoldás a strandon kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás a strandon kis mérettel fecskét hordani?

Figyelt kérdés

#fecske #strad
aug. 19. 10:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon izgató, amikor a strandon kirajzolódik a pasik farka, meg a golyóik, ha fecskét viselnek. Sajnos nekem nincs nagy csomagom, ezért két dolgot szoktam csinálni, amolyan optikai tuningként.

egy gumírozott anyaggal körbetekerem, hogy a zacskóm nem menjen össze a hideg vízben, ne húzódjon vissza majd a félmerev farkam tövét is egy gumival elszorítom, hogy, ilyen állapotban maradjon.

Ilyenkor jó érzés, hogy látszik, hogy van, ha nem is nagy csomagom, de ez egy idő után fájdalmassá kezdhet válni, így nem a legjobb megoldás.

Más is próbálkozott hasonlóval, esetleg van jobb ötlet?

aug. 19. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a méret a lényeg, ha jól néz ki a srác! Sajnos kevesen hordanak fecskét a fiatalok főleg nem!
aug. 19. 11:01
 3/16 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Van direkt ilyen betétes fecske, amitől nagyobbnak látszik a csomag.
aug. 19. 12:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,miért kell szégyenleni.Vannak akik a kicsire buknak.Legalább

könnyű tövig bekapni.Erre gondolj és arra ha valakivel elmész,lebuksz,

az a szégyen

aug. 19. 13:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy heteróként szólok hozzá, de ahogy más is írja, kitömöd, és ha helyzet lenne, rosszul jöhetsz ki, hogy a feltételezett 20 centihez közöd sincs.
aug. 19. 13:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Fecskében pedig az átlagos is nagyobbnak tűnik, nálam legalábbis gyakrabban megnézik mint amikor sima rövidgatyában fürdök.(22f)
aug. 19. 15:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján pszichológushoz kellene menned strand előtt.

Fogadd el, amid van, mindenféle kolbászra van kereslet (de talán nem a strandon).

Menj el egyszer egy naturista strandra vagy rendezvényre, ott láthatod majd, hogy nem vagy egyedül a méreteddel, de senki nem fog ez alapján megítélni.

aug. 19. 16:56
 8/16 A kérdező kommentje:
itt csak a látvány miatt írtam, semmi ismerkedés nem került szóba....
aug. 19. 20:56
 9/16 A kérdező kommentje:
közel sincs húsz centi, annyit akartam írni, hogy látszódjon, hogy van farkam, aki akarja megnézi, és remélem lesz egy pozitív emléke róla, aki nem akarja, az meg úgysem nézi meg....
aug. 19. 21:10
 10/16 A kérdező kommentje:
csak a látvány miatt, izgat, ha olyat látok, ha valakinek pl nagy golyói vannak, de persze tudom, hogy soha nem lesz közöm hozzá ez nem ismerkedéseséről szól, de szeretem látni...
aug. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.