Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen ismerkedős oldalakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedős oldalakat ismertek?

Figyelt kérdés

Hali

Most már szinte minden appot kipróbáltam de sehol sem lehet találni normális fiatal átlagos srácot akivel lehetne komolyabban ismerkedni…

Szóval ti hol szoktatok leginkább ismerkedni?

24/M/P

aug. 17. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Kb. mindenhol, itt is, hotbull viszonylag használható, romeo/grindr egy kalap fos.
aug. 17. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Itt:)
aug. 17. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek alapvetően mindenhol ugyanolyanok
aug. 17. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Aki sehol se talál partnert annál lehet nem az appok a hibásak, valamit nagyon rosszul csinálsz xd
aug. 17. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

"M/P"

Ez mi a túró?

aug. 18. 01:12
 6/8 anonim válasza:
100%

Facen is lehet, ha látod a pasinak vannak meleg ismerősei. Egy próbát megér.

24/F/UNI A

aug. 18. 05:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: nagyon egyszerű a képlet, mindenkinek mások a preferenciái. Személyes példa: én 31 évesen leginkább 28-35 között ismerkedem, ez a korosztály az általam preferált, míg olyat is tudok, aki ugyanebben a korban 20-40 között nézelődik. Nyilván a nagyszámok törvénye alapján már emiatt is neki több "kapása" lehet. Minél több a szűrő, annál jobban szűkül a kör.
aug. 18. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Grindr-ön még soha nem voltam, Romeón igen, oda időről időre visszatértem, pedig tényleg évről évre hanyatlik a színvonal. Tavaly próbálkoztam meg a Tinderrel, hosszú évek után ott ismerkedtem meg bő 2 hónapja a párommal. Teljesen váratlanul "robbantunk be" egymás életébe, még mindig alig hiszem el. Alkalmi soha nem érdekelt, mindig párkapcsolat reményében ismerkedtem. Ez a preferencia valóban nem könnyíti meg a keresést, sőt... kifejezetten nehezíti. 32/F
aug. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!