Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozik vagy így marad?
Figyelt kérdés
Pár alkalommal két aktív pasival szexeltem egyszerre! Annyira tetszett és élveztem, hogy azóta hiányérzetem van és nem okoz teljes kielégülést párban a szexaug. 17. 05:58
1/2 anonim válasza:
Amíg tart az élmény varázsa addig, csak ez fog kellene. Valószínűlrg később is vevő leszel egy jó kis hármasra, de ha majd találsz valakit, akibe szerelmes vagy, vagy komoly kapcsolatot akarsz akkor jó lesz vele a páros szex.
2/2 Jani Belucci válasza:
Okosan kell bánni a hedonizmussal. Ha mostantól csak hármasban csinálod, akkor az lesz az alap, és egyre extrémebb és extrémebb dolgok kellenek majd, hogy fenntartsd ezt az izgalmat. (Hedonista mókuskerék) Boldog soha nem leszel, és párkapcsolatra is alkalmatlanná válsz. Szóval azt tamácsolom, hogy a hármasozás maradjon meg különleges és ritka dolognak. Előbb utóbb visszaállsz alapállapotba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!