Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak divat melegek?
Sokáig azt hittem nem érdekelnek a srácok, csak a csajok...
De valami mégis mindig ott motoszkált a fejemben, milyen lenne szopni?
Aztán megtettem, nem bántam meg!, nem divatból, frankón Biszexuális vagyok...
Imádok fiatal srácokat szopni!
Bpi/Bi
Ha valahol előnye lehet ebből, elképzelhető, de túl sok ilyen nem lehet szerintem.
Senki nem lesz divatból meleg. Annyi nehézséget, kirekesztettséget, ami ezzel a kisebbségi léttel jár, önként, divatból senki nem venne a nyakába.
És igen, azt se a divat határozza meg, hogy mélyen belül téged melyik nem indít be.
Akik keresztülmennek a coming out folyamatán és végül felvállalják, nem divatból teszik. Egy hosszú, sokszor szenvedéssel, vívódásokkal teli időszak után lépik meg. Hogy legyenek körülöttük olyan emberek, akik előtt nem kell megjátszani magukat egy életen át.
Nem tudja az átlag heteró, hogy milyen ez. Tény, hogy egyre többen vállaljuk fel. Emiatt úgy tűnhet, hogy divat.
Régen is arányaiban ugyanennyi meleg volt. Csak álházasságban, meg titkolózva éltek. Ma már kevésbé. Láthatóvá váltunk a többség számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!