Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai pasival voltatok?
Figyelt kérdés
Hol sikerült találni?aug. 14. 14:38
1/9 anonim válasza:
Wok'n Go-ban. De nagyon kicsit f.sza volt, utána pedig fejbe rúgott. Gondolhattam volna, hogy tanult karatézni.
2/9 anonim válasza:
Igen 2vel is de csak orál volt.Egyikkel kölcsönösen. Másikat én szoptam le.
3/9 A kérdező kommentje:
Hol ismerted meg?
aug. 14. 14:49
4/9 anonim válasza:
Kazah sráccal voltam. Felejthetö volt.
5/9 anonim válasza:
A magnum saunában dugott meg egy ázsiai srác.
6/9 Jani Belucci válasza:
Grindren ismertem meg egy izmos, szakállas (ami elég ritka) kínai származású pasit. Jó volt vele a szex, átlagos mérete volt.
Egyszer még anno Anker'tben meg egy pakisztáni sráccal kavartam, oráloztam. Szép nagy barna farka volt.
7/9 anonim válasza:
Egyszer egy kínaival voltam, nem volt nagy farka, grindr-en találtunk egymásra. Nagyon érzékeny volt minden érintésre, teljesen ki volt éhezve. Egyszer egy indiai srácot is leszoptam, vele Londonban találkoztam
8/9 anonim válasza:
Egyszer voltam egy kínai csávóval nagyon pici farka volt. Nem jött be!
9/9 anonim válasza:
Indiai.
Igénytelen volt,nem büdös meg ilyenek hanem az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!