Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már rászeg vagy ittas pasival? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 23:50
1/9 anonim válasza:
Nem tudott elélvezni, én meg 2x mentem el, szóval jó volt.
2/9 anonim válasza:
Nálam sem tudott elmenni. Na talan 2, akkor annyira nem volt off, meg anál volt.
3/9 anonim válasza:
2 ittas haverom lefogott,és vadul hatoltak belém.F
4/9 anonim válasza:
A kérdésből ítélve itt te vagy a részeg fél? 🤣🤣 Amúgy nem, én még nem voltam.
5/9 anonim válasza:
Nem. Nem izgatna úgy. Egyszer egy szallagavatón volt valaki aki le akart szopni de mivel kb 15 éves volt így nemet mondtam. Nem gondolom hogy piásan kell első pasit szopnia.
6/9 anonim válasza:
Egyszer voltam egy sráccal aki a kábítószer hatása alatt volt. Nem tudott elmenni. Mikor elment zuhanyozni láttam az asztalon az utcákat.
7/9 anonim válasza:
részeg nem volt de eléggé beivott. Nem állt fel neki
8/9 anonim válasza:
Voltam, nem tudott elmenni, akkor azt magamra vettem nagyon, gáznak éreztem.
Voltam olyannal, aki ekit tolt, 40 perc orál kellett, hogy elmenjen. De nem volt gáz, szeretem csinálni.
9/9 anonim válasza:
A részeg pasik nehezen élveznek el, ott igencsak dolgozni kell a másik srácnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!