Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Facebookon meleg srácok jelölgetnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek miért lehet az, hogy Facebookon meleg srácok, férfiak jelölgetnek, amikor én hetero vagyok? Nem öltözöm úgy, mint aki meleg, nem értem a dolgot. Van ötletetek?aug. 12. 21:19
2/7 anonim válasza:
Igen, helyes pasi lehetsz, és ezért bejelölnek. Hátha horogra akadsz.
3/7 anonim válasza:
Vagy van jópár meleg ismerősöd
Követsz pár meleg arcot
Kisfiús vékony tested van, vagy pont az ellenkezője nagyon férfias.
Megadod esetleg ki vagy ránézek és pontosabban meg tudom mondani, min kellene változtatni ha akarsz.
4/7 anonim válasza:
Benne vagy egy LMBT facebook csopiban vagy be is lehet allitva erdeklodesi korodnek a ffiak. Ki tudja, ma mar annyi ADHDs van... veletlen felrenyomtal es nem vetted eszre...
6/7 anonim válasza:
Muti a facebookod. Amúgy nem lehet hogy van 1-2 meleg ismid?
7/7 anonim válasza:
Igen, mutasd már a facebookod, vagy instád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!