Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetkós férfiak bejönnek?
Figyelt kérdés
Mennyire jön be? Nekem is van egy igaz annyira nem látszikaug. 12. 08:56
2/13 anonim válasza:
Ha nem meztelen csajokkal van kivarrva a pasas, simán jöhet
4/13 anonim válasza:
Igen, azonban van egy nagy DE. Nyilván nem egy tetoválás lesz vízválasztó, de az nekem nem jön be, ha valakin tucat tetkó van. Manapság sokakat látok pl. indás tetkókkal a mellkasukon, ez olyan mint anno a csillag az alkaron. Nekem sokkal szimpatikusabb, ha valakinek egyedi tetkoja van,nem egy tizenketto egy tucat, turbo ragos valami 🤔 legyen jelentése, ami egyedi, mint a gazdája.
5/13 anonim válasza:
Igen de mint fentebb en is az igenyes nem tucat tetkora bukok.
Az ilyen divat tetko szinten offos, legyen melysege tartalma ha mar felvaratta
6/13 anonim válasza:
Ha nem horogkereszt vagy Che Guevara meg hasonlók, akkor nem gond szerint.
7/13 anonim válasza:
Igen bejönnek a tetkók is és a piercingek is.
9/13 anonim válasza:
Tetszik, de vannak jelképek vagy épp régi motivumok amik kizáró okok,kapcsolatnál.
Volt már nyak tetovált pasim
Annak vége lett nem ezért.
Nálam kizáró ok a kereszt, örökös harc és békétlenség az élete aki magára tetoválja.
Mondjátok meg ha valaki nem így látja, én ezt látom.
10/13 platinumhand válasza:
Nekem is bejön, de ez függ attól, hogy mit ábrázol, illetve hogy illik-e a viselőjéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!