Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelentheti azt hogy a férfiak is bejönnek neki?
Figyelt kérdés
Az egyik haverommal beszélgettünk jó sorozatokról. Feljött a Dahmer sorozat. Elkezdte dicsérni az igazi Jeffreyt, hogy mennyire helyes férfi volt, és ha nem lett volna gyilkos, de ő tetszik neki. Mondjuk kicsit piáltunk előtte. Ez azt jelenti, hogy más férfiak is tetszenének neki? Próbálkozzak nála? Vagy heterók is áradozhatnak férfiak külsejéről hogy mennyire szép egy férfi?2023. júl. 21. 19:56
1/7 anonim válasza:
Amúgy tényleg elég jó pasi volt, nem is értem, hogy nem tudott bepasizni a classic módon. Amúgy meg ha piáltatok simán lehet a pia beszélt belőle. Én is smároltam nővel részegen, pedig nálam nagyobb bużi nem igen van.
2/7 A kérdező kommentje:
De úgy áradozott róla mint egy meleg. Most már nem tudom hogy puhatolózzak nála?
2023. júl. 21. 20:26
3/7 anonim válasza:
Haver. Heteróként eszembe nem jutna hogy egy pasi jól néz ki, vagy jó alskja van.
4/7 anonim válasza:
"Múltkor a Dahmerről beszélgettünk. Akkor ezek szerint a férfika is bejönnek?xd"
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan próbálkozz, ez egy egyértelmű jel, hogy lehet nála.
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta felhoztam neki a témát, és ideges lett. Majd ahogy beszélgettünk, őszintébb lett és elmondta, hogy nem meleg vagy biszex. Ezt azért gondolja, mert csak ez az egy férfi tetszik neki, azért mert szép az arca, teste. Azt is mondta, hogy igen amúgy külsejét tekintve fogdosná, meg s.opná is, de más férfi iránt ilyet még nem érzett. Szóval nem tudom, hogy bejönnének neki mások. Meg mondta, hogy amúgy a nőket szereti, de egy pasi ha úgy nézne ki mint Jeffrey jobban bejönne neki mint egy nő.
2023. júl. 23. 17:57
7/7 anonim válasza:
Hogy ki meleg meg ki nem meleg, az elég megfoghatatlan, mindenkinek meg kell adni a jogot, hogy saját magát annak tartsa, aminek akarja.
Lényeg, hogy ha ez az egy férfi tetszik neki jelen pillanatban, akkor bingó.
Nekem se tetszik olyan sok. Sőt, nagyon kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!