Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szeretne hármasozni? (csajjal)
Már lassan 3 éve vagyunk együtt barátommal, kezdetben azt hittem biszex vagyok mivel előtte csajokkal is randiztam és feküdtem le, bár sosem élveztem (inkább a társadalmi elvásárok miatt csináltam).
Mostanában viszont párom jött elő azzal az ötlettel hogy bevonhatnánk 3. felet. Én ezt azonnal elutasitottam mivel nem akarok más sráccal osztozni rajta, viszont ekkor jött elő az az ötlet hogy egy csajt vonjunk be 3.-nak.
Párom egyre inkább erősködik, feljött az is szóba hogy ő sosem volt csajjal mivel mindig is úgy érezte hogy meleg, én pedig már próbáltam lánnyal.
Nem igazán tudja megmagyarázni miért is szeretne 3.nak csajt bevonni, igy számomra kicsit fura hogy hirtelen "szükség" van egy harmadik félre és még csak nem is feltétlen srácra.
Ti mit tennétek a helyemben? Vannak olyan meleg párok akik vontak be harmadiknak csajt? (természetesen van már egy közös lány barátunk akit felhozott példának harmadik résztvevőnek párom)
Jó vagy rossz sült ki belőle? Én már abban sem vagyok biztos hogy felállna csajra.
Illetve nincs probléma a szexuális életünkben, rendszeresen vagyunk együtt, együtt élünk illetve vannak azok a bizonyos random egymásnak esünk pillanatok is.
Párom 23 én 25 éves vagyok.
Előre is köszi a válaszokat!
Vigyázz, miket írsz 2-es....Aki a párkapcsolat alatt két embert ért, azt lassan minimum hülyének nézik,de legalábbis maradinak :/
Tapasztalat.
Egyébként pedig nőt bevenni finoman szólva is furcsa.Ehhez egy meleg férfinek gyomor kell, ha belemegy.
Hajrá próbáljátok ki.
Előtte utána is meg kell beszélni a dolgokat ne maradjon tüske.
Volt részem hármasban de nem nővel, sokakkal ellentétben nekem erősebb lett tőle a kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!