Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetne ezt “megoldani ?”

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt “megoldani ?”

Figyelt kérdés
Egyszerűen 2 embert szeretek egyszerre. És nem anyagi dolgok miatt mielőtt valaki ezzel jön . Tiszta szívemből szeretem mind2 embert.. magamat meg undorítónak tartom de tenni meg ellene nem tudok mit .. Valakinek esetleg van ilyen tapasztalata ?

aug. 11. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért tartod magad undorítónak?
aug. 11. 02:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdemben válaszolni ennyi információ alapján szerintem nem nagyon lehet. Mesélnél még egy kicsit a háttérről? Valamelyikükkel kapcsolatban vagy már? Mióta tart, miben különülnek el az érzések, stb? Privátban is szívesen válaszolhatsz :)
aug. 11. 07:49
 3/3 platinumhand ***** válasza:
81%
Én mostanában munkahely és társkereső oldal miatt sokszor kerülök szerelmi háromszögbe. És mivel nem tudok dönteni közöttük, ezért ilyenkor mindkét embertől próbálok távolodni. Egyszerűen nincs jobb megoldásom, nem akarok számolgatni, hogy kivel jöjjek össze.
aug. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!