Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi srácok! 69 pózban hol szerettek lenni leginkább? Alul, felül, vagy oldal fekve?
Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, hogy miért.aug. 8. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Alul
Felül
Oldalt fekve
25 szavazat
1/12 anonim válasza:
Alul szeretem. Azt szeretem amikor az egész testét rámengedi.
2/12 anonim válasza:
Alul, mert ilyenkor nagyobb részben ő írányít, hogy milyen sebességgel, és milyen mélyre menjen. Valamint ilyenkor tudom csapkodni és ujjazni szoktam a fenekét.
Néha még az oldalt fekve is, mert ekkor ugyanezeket tudjuk egyszerre egymásnak, egymáson müvelni. Illetve bármelyikünkhöz könnyen hozzáfér egy harmadik, negyedik, stb...
Bi F
3/12 anonim válasza:
Az aktív legyen alul én passzív felül.
Így jobban a farkához férek. :)
6/12 anonim válasza:
Én felül lennék hogy közben ujjazzon.
Esetleg 55 feletti pasi ismerkedni?
50 F
7/12 anonim válasza:
Nekem aktívként mindenhogy kényelmetlen.
Max előjátéknak, de egyébként elélvezni így nem tudok, zavar hogy nem látom a páromat sem így nem tudom mit érez.
8/12 anonim válasza:
Felül szeretek lenni, hozzáférek az aktív farkához. Ja és legjobb, ha én szopok, ő meg a fenekem nyalja. :)
9/12 anonim válasza:
Felül szeretek lenni, így addig és úgy kapom be és játszok vele ahogy szeretem. És ha van kedve közben kényelmesen játszhat az ánusz nyílásommal.
10/12 anonim válasza:
Én is felül szeretek lenni. Nagyobb a mozgásterem, jobban tudom szopni és izgatni a farok mellett a golyókat, plusz ujjazni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!