Online szerettem volna megnézni egy filmet, és az oldal amit megnyitottam a ISIS "himnuszát" kezdte el lejátszani. Ez vírus lehet?
Figyelt kérdés
Nem jelzett az AVAST.2016. márc. 20. 19:25
1/9 anonim válasza:
Feltört oldal lehet, arra nem biztos, hogy jelez.
2/9 anonim válasza:
1.Lehet, hogy az oldal trollkodik veled. Máshol is ez jön be?
2.Reklám.Adblock-ot telepítsd.
3/9 axonbite válasza:
töltsd le az AdwCleaner programot futtasd majd ha kész clean/ok újraindulás lesz gépeddel és kész is.
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem jött elő máshol. Adbloc természetesen telepítve van, szerintem aki sokat internetezik annak alap, hogy fönn legyen eme csodás program. De még mindig aggódom.
2016. márc. 20. 19:30
5/9 axonbite válasza:
nem kéne aggódnod ha lefuttatnád amit írtam (AdwCleaner)
6/9 axonbite válasza:
nagyon szívesen csak írj bátran máskor is.
7/9 anonim válasza:
Ezt futtasd le, mielőtt elvisz a TEK, mint muszlim terroristát.
8/9 anonim válasza:
Én nem tudnám mi az isis himnusza.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!!
#8-as! "Én nem tudnám mi az isis himnusza."
Elég tájékozottnak érzem magam e téren mármint, hogy megismerem egy adott ország himnuszát. Leszögezném, az isis-t nem tartom államnak, és a stílusból következtettem, hogy ISIS "himnusz" lehet.
2016. márc. 21. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!