A NosTEAM. Ro nevű torrent oldal ugye nem vírusos?
Csak mert a rengeteg felugró reklám egy kicsit furcsa volt, meg letöltöttem róla egy játékot, amit elég furcsán csomagolt ki: egy ilyen parancssor-szerűségen írta ki a kicsomagolást. Remélem, nem tolt fel semmi oda nem való dolgot a gépemre.
Csak egy játékot töltöttem le innen, és nem is tervezek többet, de ezt csak itt találtam meg, és nem akarom, hogy pont ezzel fussak bele valami csúnya vírusba...
Nagyon kicsi a valószínűsége hogy itt neked valaki meg fogja nézni, hogy tényleg veszélyes-e tört játékot futtatni, ami ilyen-olyan egyéb beépített folyamatot indít el.
Filozofikus kérdésből kiindulva: igen, lehetséges hogy lesz ott valami, de lehet hogy nem.
Gonosz válasz: eldöntendő kérdésedre két válasz adható: igen vagy nem. Ha én azt mondom hogy nem, de a következő válaszoló azt mondja hogy igen, akkor mit csinálsz?
Igen, én is találtam már rossz torrentet. Én ncore-ól szoktam töltögetni, de ezt az oldalt is kipróbáltam, vannak rajta jó játékok, csak tényleg iszonyatosan tele van reklámokkal, alig lehet leszedni a játékot. A vírusirtó bármikor bejelezhet, nekem pl. comodom van
(mondjuk a comodo eleve elég hisztis... de bevált)
Amúgy melyik játék volt ez? cs:go? Mert az tényleg nincs fenn ncore-on. Nem akarlak beijeszteni, de nem csak kalózkodással szedhetsz le vírust. Ha észreveszed, hogy valami baj van, akkor intézkedj, de a legjobb az, ha odafigyelsz a vírusellenes programok figyelmeztetéseire (amik sokszor ok nélküliek, de érdemes figyelni), akkor nem lehet olyan nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!