Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire működik a "Gaydar"?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működik a "Gaydar"? Avagy leesik valakiről hogy meleg csak ránézésre?

Figyelt kérdés

Elég megosztó dolog, sokak azt mondják elég jól és pontosan ki tudják szúrni ha valaki meleg, de vannak olyanok is akik még az egyértelmű jeleket se veszik.

Illetve esetleg lehet jelezni másnak hogy érdeklődnél, vagy van feltűnőbb jel egymás közt? Pl. Hosszú stírölés, stb

aug. 6. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rólam senki nem veszi le, sőt volt olyan találkám,ahol ledöbbent a másik fél. Sőt, egy láthatóan meleg kollégámnak mikor elmondtam, mi a helyzet, lefagyott és azt hitte szórakozom vele.

Én általában akkor ismerem fel a melegeket,ha egymást stírölik. Vagy ha nekem néznek a szemembe hosszan,másról nem.

aug. 6. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, biszex és érdekes, a férfiaknál szinte mindig eltalálom, ki meleg, de nőknél nem. Meleg haverom sem találja el mindig, néha engem kérdez, hogy mit gondolok. :D
aug. 6. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, akirol ranezesre leri, hogy az... ezt azzal is ala szoktam tamasztani, hogy ha tudom a nevet, megnezem a facebookjat, ismeroslista + miket lajkolt, es akkor BINGO. :) Aztan tudom, hogy van sok olyan is, akin nem lathato.

Jomagam is bi vagyok, neztek mar heteronak es melegnek is, szoval mindenkinek igaza volt a maga modjan velem kapcsolatban. Sot, en ra is jatszok, hogy megkavarjam az embereket, ez szorakozasom. Amikor latom, h egy lanynak bejovok, rajatszok a meleg enemre, aztan stirolok elotte egy masik csajt es multkor az egyik ilyen lany meg is lepodott, amikor megbamultam a segget egy mellettunk elhalado lanynak. :DD Aztan az egyetemen, a sok fiu sztem eleg sok bi lehet, mert viszonylag helyes az arcom es eleg sok fiu szemez velem. Van, hogy irrital is, olyan pofatlanul bamulnak...

aug. 6. 23:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Engem talán egyszer próbált "felszedni" egy srác középben. Kb. 10-11.-és lehettem, ő kinézetre 9.-es. Megkerdezte hogy tudok-e francia kartyazni és elmennék-e vele a könyvtárba kártyázni, amire azt mondtam hogy igen. Sajnos ez kimaradat mert siettem órára. Akkoriban tényleg imádtam pókerezni (kb függőségem volt) és végre örültem hogy valakivel tudnék eloben is játszani. Aztán pár óra vagy nap után rajottem hogy szerintem fel akart szedni (?). Több tucatan mentek el előttem és utannam de pont engem szolotitt le. Többet nem nagyon láttam vagy nem ismertem meg, de kicsit bűntudatom volt hogy nem tudtam elmenni és bocsánatot akartam kérni mert tényleg órára kellett mennem a legszigorubb tanárhoz, de mint mondtam nem találkoztunk többet. Később esett le hogy szerintem meleg volt és bepróbálkozott. Ekkor még a nagyon tagadó fázisában voltam, ahol homofóbiával tagadtam magamnak is hogy tán vonzódok a fiúkhoz is. Kár, mert egy kaland lehetett volna belőle, de hirtelen ez jutott eszembe erről.

Egyébként a srác abszolút nem nézett ki melegnek, ilyen "tipikus" kilencedikes megjelenése volt, félénk, alig mert hozzám szólni, magas vékony. Nem volt a típusom alapból de ha tán találkozunk vagy máshogy alakul ki tudja mi lehetett volna.

aug. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!