Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gólyatáborban mire számítsak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gólyatáborban mire számítsak?

Figyelt kérdés
Elmesélem mi volt tavaly. Voltam egy táborban de végül félévnél abab hagytam mert látszik hogy nem az amit akartam. Így idén új szakon vagyok. Tavaly az volt, hogy utolsónak mentem zuhanyozni fél részegen. Aztán ő is zuhanyzott, én is. Megszólított, vicceltünk, felállt neki, megfogtam, letérdeltem... A lényeget értitek. Aztán ez még 3x megtörtént. Simán félrehívott hogy nem akarom-e újra. Akartam. A suliban is megtettem párszor aztán mikor egy haverját is el akarta hívni rájöttem valami nem is tudom minek néz és hagytam. Többet nem csináltam vele semmit. Ez hogy összejön valami ott mennyire tipik amúgy?
aug. 6. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Megraknak hátulról.
aug. 6. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Miért beszél mindenki a gólya taborokról úgy mintha az szex tábor lenne ?
aug. 6. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha jártál bármilyen fiataloknak szervezett bulin az elmúlt 5 évben akkor tudni fogod miért. Mondjuk azért amiért pl discoba WC-ben nem jutottam be fülkébe mert mindenki használta csak valahogy egyikbe se 2 láb volt összesen. 6 fülke volt... Na ezért. Fiú WC... 2 női és 2 férfi láb mindnehol. Na ezért. Amúgy a gólyatábor se másabb sok esetben. Az én gólyatáborbomban is anno volt szex igaz az is heteró. Hát miért ne lehetne hogy működik a meleg radar és... A gólyatábor nem a 14 éveseké hanem a 19-20 éveseké amiről kérdeznek.
aug. 6. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az utolsót olyan írta, aki 30+ éve volt fiatal. Lehet, gogy régen erről szóltak a gólyatáborok, de ma már nem. Az enyémben pl alig volt szex.
aug. 6. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Nekem 10 éve volt és rengetegen szexeltek benne
aug. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!