Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális aktív?
Biztos van, akinek elég csak az orál, én igénylem a behatolásos szexet. De ez csak a szexualitás oldala.
Amit leginkább keresek egy aktívban, az az őszinteség és a tisztesség és a felelősségvállalásra való képesség.
-> Őszinteség: legyen véleménye, és azt mondja is el. Akkor is, ha tudja, hogy az nekem nem fog tetszeni. A mosolygós hazugságnál kevés dolgot rühellek jobban. Tőlem is ezt fogja kapni, nem voltam soha kedves ember. Őszinte vagyok akkor is, ha nem tetszik.
-> Tisztesség: ha akar tőlem valamit, azt mondja ki nyíltan, ne manipulálással próbálja elérni. Tudjak benne annyira megbízni, hogy megadom neki a kártyám PIN-kódját.
-> Felelősségvállalásra való képesség: legyen döntésképes, merjen önálló döntést hozni, és vállalni azok minden következményét. Merje tenni, amit helyesnek vél.
Ezek erős elvárások, ezzel tisztában vagyok. Viszont aki ezt a szintet megugorja, és még a kémia is megvan köztünk, az megkapja a feltétel nélküli támogatásomat, és nem leszek szerénytelen, jól jár az, akit feltétel nélkül támogatok.
23/p
Amit a 3-as ír,azok mind derék és becsülni való erények .Elgondolkodtató, hogy ilyen fiatalon valaki így értelmez viszonyokat és magatartásokat.Pozitívan elgondolkodtató !
De akkor aktívként hagy írjak pár megjegyzést ehhez a válaszhoz, illetve általában.
A PIN kód,akár számláé, akár telefoné,akár másé, eddig egyetlen párom sem tudta,én sem az övékét. Pedig több éves kapcsolataim voltak,de egymás telefonja, gépe,számlája privát kezelésű és tabu volt.
Az őszinteség és a tisztesség akkor korrekt,ha kölcsönös és első perctől kezdve megvan. Na itt már kezd döcögni a dolog a mai világban. A felelősségvállalás eleve úgy "kéne" hogy automatikus legyen,ki mit tesz, csinál, vállalja fel. Ez sem mindig úgy megy,ahogy sokan elképzeljük.
És még valamit tennék hozzá, ahhoz kéne tartani magunkat, akár aktív, akár passzív, akár uni és ha párkapcsolat,ha egyéb , hogy ami igen,az igen, ami nem az nem. Nincs : esetleg, talán, hátha mégis, na jó, miért ne....stb. Nálam az ilyen híg f.s kategóriába tartozó ködös marhaságok azok,amik kétségessé tesznek bármilyen emberi viszonyt.
Például az újrakezdéseket kivétel nélkül.
Emberileg pedig mindenki igyekezzen ápolt lenni,kulturált és egészséges.Utóbbi ezer százalékban fontos,nemcsak testileg hanem mentálisan is. Na itt is vannak bőven problémák - sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!