Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan álljak ellen a kisértés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak ellen a kisértésnek?

Figyelt kérdés

Szóval biszexuális vagyok de elnyomom az érzéseim. Nem akarok az lenni és elfogadni sem akarom. Nem hiszem ez valaha még fog változni. Nem is érdekelnek azok a válaszok hogy majd egy nap elfogadom magam vagy ilyesmik. Én el akarom fojtani és csak a nőket akarom szeretni. Gyereket akarok és elakarom hagyni a femme boyos imázsomat

Légyszi csak akkor írj ha tényleg van ötleted

aug. 5. 09:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Éld ki a vágyaidat titokban.

Én is ezt teszem

aug. 5. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy? Az egyik haveromnak egy érdekes módszer segített. Ha érdekel próbált ki azt.
aug. 5. 09:59
 3/15 A kérdező kommentje:
16, kifogom feltétlen
aug. 5. 10:00
 4/15 A kérdező kommentje:
#1 de tegyük fel odajön hozzám egy csávó aki olyanokat mond hogy 'szia cicafiu' meg ilyenek elpirulok meg nevetgelek és ezt annyira utálom. Pont ennek akarok német mondani
aug. 5. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Járj el edzeni változtass az alakodon (tömeg növelés). Ha az öltözködésed is kirívó változtass azon is. Ezek után lehet másképp fogod érezni magad, a sport csodákra képes.
aug. 5. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy erre szakosodott pszichológust.
aug. 5. 10:23
 7/15 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Pont annyira tudod elnyomni, mint amennyire eddig is, és mégis szenvedsz. Gyerek meg feleség mellől sokkal kínosabb lesz eljárni pasizni. Mert hogy el fogsz járni. Tele vannak a társkeresők ilyen "hetero" apukákkal, akik ennyi idősen ugyanilyen hülyeségekkel magyarázkodtak önmaguknak, hogy ha majd elég kitartóak, akkor leküzdik a homoszexualitásukat. Hát nem sok sikerrel... Ha szerencsés vagy, akkor találsz majd magadnak olyan nőt, akivel őszintén tudtok majd erről kommunikálni, és kiélhetitek a vágyaitokat. De annak az első lépése, hogy önmagadhoz őszinte légy. Ha viszont a hazugságot választod, akkor készülj fel egy nehéz életre, ahol mások életét is tönkre fogod tenni.
aug. 5. 13:49
 8/15 A kérdező kommentje:
#7 de ha őszinte akarok lenni magamhoz akkor az a vágyam hogy bár ne lennék meleg. Viszont azzal is tönkreszem mások életét ha coming outolok, a szüleimét az engem csodáló lányokét. És ha akarok akkor tudok magamnak nemet mondani. Csak azoknak a csávóknak nem akik rám jönnek
aug. 6. 11:09
 9/15 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Én ezt értem, hogy nem akarsz az lenni, de az vagy. Pontosan tudod, hogy szükséged van a pasikra is. Akkor meg miért hazudod magadnak, hogy jobb lenne elnyomni? Kinek lenne az jobb? A szüleid életére meg a csajok életére nincs hatással az, ha megéled a vágyaidat. Ha nem akarod, akkor nem is bújsz elő nekik. Sokkal nagyobb sebeket fogsz ejteni azzal, ha a majdani feleséged rájön, hogy eljársz mellőle pasizni, és a gyerekeid egy viharos házasságban, vagy apa nélkül nőnek fel.
aug. 6. 11:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem tudsz változtatni. Lehet most elnyomod, de ez idővel úgyis előjön. Megszűnni nem fog.
aug. 6. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!