Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszopni egy totál idegent?
Személyes történet, ami segíthet: Egy bevásárló központ nyilvános WC-jébe mentem, ami üres volt. Beálltam egy piszoárhoz, majd rövidesen beállt közvetlen mellém egy pasi. Volt még kb. 5 üres piszoár, de pont mellém állt be. Érdekes, ugye? Na és fél szemmel úgy láttam, mintha húzogatta volna a péniszét. De megijedtem, nagyon zavarba jöttem szóval eljöttem onnan. Az eset után kezdtem el rajta gondolkodni, hogy valószínűleg így akart üzenni nonverbalisan, hogy ő vevő lenne valami kalandra.
Szóval így lehet nyilvánosan ismerkedni. Tekintet, pillantások, furcsa mozdulatok, markolászás, vagy megjegyzés a péniszére (például én ezt úgy tudom elképzelni, hogy wow neked jó nagy van.)
Én egyszer egy biztosítási ügynöknek bókoltam, mert kondizik/sportol és látszott, hogy jó teste van, izmos. Kettesben voltunk a házban, és már épp el akart menni. Akkor kezdtem el felhozni ezt a témát és jegyeztem meg, hogy milyen jó teste van, stb. Megkérdeztem és megengedte hogy megfogdossam az izmait!!! A karját, a hasát, mellkasát. A nadrágját nem húzta el, rövid nadrágban volt eleve, oda nem merészkedtem és tovább már nem mertem menni. Így is izgis volt. De ugye aki büszke és kicsit nárcisztikus, az csak örül a pozitív visszajelzésnek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!