Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Szauna69 pénteken, gender free day alkalmával?
Vannak Magnumos kérdések is. Oda is mehetnek nők egyes napokon, szóval ezzel most kompenzálva lett a reklámozás. :)
Egyébként ha reklámozni akarna, akkor a heteró kategóriában kérdezne.
Azért lehet most már nőknek is menni ezekre a helyekre, mert nagyon rossz anyagi helyzetben vannak. Mindenféle tematikus napokat, bulikat csináltak a melegeknek, de nem lett több vendég, nyitni kellett a heterók felé, mert nehezen tudják kifizetni az emelkedő közüzemi számlákat.
Én nem örülök neki, hogy ezt a két meleg helyet uniszexé tették, ezek a mi menedékeink voltak, de még mindig jobb így, mint ha bezárnának.
Egyszer régen olvastam a Mások c. újságban, hogy amikor megnyitják ezeket a meleg helyeket a heteró közönség felé is, akkor hamarosan elvesztik mindkét célközönségüket, mert a heterók nem szívesen fognak olyan helyekre járni, ahol ennyi a meleg, a melegeket meg zavarni fogja a sok heteró, főképp a nők. A hetero pasik mennének a hetero nők miatt, de mivel sok a meleg, aki zavarja őket, így nem fognak oda járni. A meleg vendégek jelentős része meg a sok nő miatt hagyja ott ezeket a helyeket. A '90-es évek közepén-végén a legtöbb meleg szórakozóhely pont emiatt kényszerült bezárásra. Azt gondolták, hogy kényszerből meg kell nyitni a helyet a heterók felé is, többen fognak jönni és több lesz a bevétel, a valóságban viszont nem jöttek be a számítások, mert nem hogy több lett volna a vendég, hanem még az addigi meleg vendégek is elmaradoztak a heteró nők és férfiak felé nyitás miatt.
Szóval heteróknak "reklámozni" meleg szórakozóhelyeket egyenlő a lassú, de biztos halállal. Lám, még Te is azt írtad, hogy nem örülsz neki, hogy ezt a két meleg helyet uniszexé tették. Így bukó lesz a történet.
Köszönöm a válaszokat. Vagyis hogy nem annyira zavaró, mert alig lesz lány/transzi?
És ez nem reklám. A Magnumban már voltam, a 69-be most megyek először. De mivel a pénteken néztem először, hogy az egy ilyen unisex nap, megijedtem, hogy biztos jó lesz e ez nekem. Szóval ha sok a lány nem mennék, akkor inkább csütörtökön.
Valószínűleg azért sok az ilyen jellegű kérdés, mert sok embert érdekel de félnek az ismeretlentől. Akinek nehezére esik normális és hasznos választ adni, inkább ne válaszoljon. Köszönöm!
Állítólag a swinger klubbokban nem szeretik a buzulást. Ezért azok a biszexek, akik tényleg szeretnének fiúval és lánnyal is lenni, nehéz helyzetben vannak. Meg ugye ott vannak azok, akik sem fiúnak sem lánynak nem vallják magukat. Ő miattuk van a gender free nap.
A meleg pasik amúgy tényleg nem kíváncsiak a nőkre. És ha nem szexről van szó, akkor a pasik úgy általában nem kíváncsiak a nőkre. Nem véletlenül ment a felháborodás, mikor a Rudasba beengedték a nőket. Bödőcs Tibi is megmondta, hogy még a genfi egyezmény is tiltja, hogy a nő lemenjen a férje után a kocsmába. Ezzel azt akarom alátámasztani, hogy a túl nagy nyitás tényleg tönkre tehet egy ilyen helyet.
De amíg csak havi 1-2 alkalomról van szó és esetleg akkor is csak pár órában, addig azért ki lehet ezt bírni.
Én egyszer a 69-be tévedtem le ilyen napon. Elég kevesen voltak, mert a magnumban pont akkor van a meztelen nap. Amúgy összesen 2 nő tévedt le. Szinte észre sem lehetett őket venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!