Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a passzívak és aktívak aránya?
#8 Pedig teljesen igaza van a #2-nek.
Uni vagyok de szerintem rám eddig kicsivel több aktív írt mint passzív.
Grindren a hozzám legközelebbi 20 emberből olyan 6-10 általában aktív szokott lenni.
Aki arra fogja, hogy nincs elég aktív (vagy passzív) az inkább csak nyugtatja magát és nem akarja tudomásul venni hogy saját magával van a gond inkább.
#14 Jogod van ezt hinni. Én sem foglak győzködni mert látszólag meg vagy győződve a saját igazadról, szóval felesleges is lenne.
A második mondatodra reagálni meg nem is érdemes. Olyan szavakat adsz a számba amit sem én sem a #2-es nem mondott.
#17 Ha kivesszük az unikat akkor igen. Viszont az unik vannak annyian mint az aktívak és passzívak együtt. Randi.gay.hu-n van a szavazásoknál egy ilyen kérdés ahol az illető szerepére kérdeznek rá. A #12 válaszban írt arányokhoz hasonlóak a megadott válaszok.
Valamint én Romeo-n és Grindr-en is megszámoltam x távolságon belül. Ugyanez, a #12-esben írt arányok jöttek ki hellyel-közel. Ami érdekes, hogy akárhogy növeltem a távolságot és számoltam bele ezáltal új embereket, az arányok állandóak maradtak.
Szóval én azt mondanám reálisnak ami a #12 válaszban van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!