Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a passzívak és aktívak aránya?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a passzívak és aktívak aránya?

Figyelt kérdés
Tehát hány százalék aktív és hány a passzív szerinted a melegek közt? Te milyen vagy?
2024. aug. 1. 08:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon sok igénytelen, mosdatlan, ápolatlan, sőt láthatóan koszos fiatal is van. Még a huszonévesek között is.
2024. aug. 1. 16:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb 45% uni, aktív-passzív pedig 25-25. A maradék 5% meg side. Én erre tippelnék.
2024. aug. 1. 20:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#8 Pedig teljesen igaza van a #2-nek.

Uni vagyok de szerintem rám eddig kicsivel több aktív írt mint passzív.

Grindren a hozzám legközelebbi 20 emberből olyan 6-10 általában aktív szokott lenni.

Aki arra fogja, hogy nincs elég aktív (vagy passzív) az inkább csak nyugtatja magát és nem akarja tudomásul venni hogy saját magával van a gond inkább.

2024. aug. 1. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
#13: pedig hidd el, hogy nem igaz, de nem foglak győzködni, de majd rajossz ha komolyodsz kicsit ☝🏻️egyéb felől meg akkor a 30 feletti emberek lassan mehetnek a halógödörbe, mint a Madagaszkárban? 😂🤯
2024. aug. 1. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#14 Jogod van ezt hinni. Én sem foglak győzködni mert látszólag meg vagy győződve a saját igazadról, szóval felesleges is lenne.

A második mondatodra reagálni meg nem is érdemes. Olyan szavakat adsz a számba amit sem én sem a #2-es nem mondott.

2024. aug. 1. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14, nem a halógödörbe kell mennie a 30 felettieknek, hanem a konditerembe, utána meg a rossmann arcápolási részlegére. Máris fognak utána találni aktívat bőven.
2024. aug. 1. 22:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Na kozbe a Hotbullon megnéztem. Ott kb fele aktív fele passzív :)
2024. aug. 1. 23:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ha kivesszük az unikat akkor igen. Viszont az unik vannak annyian mint az aktívak és passzívak együtt. Randi.gay.hu-n van a szavazásoknál egy ilyen kérdés ahol az illető szerepére kérdeznek rá. A #12 válaszban írt arányokhoz hasonlóak a megadott válaszok.

Valamint én Romeo-n és Grindr-en is megszámoltam x távolságon belül. Ugyanez, a #12-esben írt arányok jöttek ki hellyel-közel. Ami érdekes, hogy akárhogy növeltem a távolságot és számoltam bele ezáltal új embereket, az arányok állandóak maradtak.

Szóval én azt mondanám reálisnak ami a #12 válaszban van írva.

2024. aug. 2. 00:20
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
#15: látom nem érted, senki nem győzköd senkit, nagyon egyszerűen én voltam már annyi mint te (nagy esellyel, mert nem tudom a korodat, de az írásod kontextusából ez jön le), de te még nem voltál annyi, mint én. A második mondat meg vicc volt, látom feladta a leckét 🫠. Nekem csak annyi a bajom, hogy általánosítás van, ennyi volt a lényeg részemről. Pontoztok lefele, hogy merem azt írni, hogy 30 felett nem lesz mindenki lelalkott, pedig annyit írtam a 30-asok védelmében, hogy aki lelakott, az huszon eves korában is az volt nagy esellyel.
2024. aug. 2. 05:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok 33/f
2024. aug. 2. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!